Α.Ε.Π.: Αντεπίθεση Διαρκείας 2013-2014

Α.Ε.Π.: Αντεπίθεση Διαρκείας 2013-2014

Η ΑΕ «ΠΑΦΟΣ» ανακοινώνει την έναρξη πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2013-2014 προς 100 ευρώ το ένα.


Με σύνθημα το σλόγκαν της φετινής χρονιάς, «Αντεπίθεση Διαρκείας» και χορηγό των εισιτηρίων διαρκείας, το κατάστημα Club U, η ΑΕΠ ξεκινά και επί της ουσίας μια πραγματική αντεπίθεση διαρκείας για διάσωση του σωματείου, αλλά και για ανάκαμψη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και διάφοροι συνδυασμοί πακέτων σε συνεργασία με εμπορικές επιχειρήσεις. Έτσι, με μερικές δεκάδες ευρώ, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα έχουν το δικαίωμα να αναβαθμίσουν, εάν επιθυμούν, τη συνδρομή τους προς το σωματείο. Με τον τρόπο αυτό, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εξασφαλίζουν σημαντικά πακέτα με δωροεπιταγές εκατοντάδων ευρώ, καθώς και λαχνό με μεγάλο δώρο ένα αυτοκίνητο.

Πρόκειται για μια προσφορά αρκετών επιχειρήσεων που αποδεικνύουν ότι στέκονται έμπρακτα στο πλευρό του σωματείου, και η οποία μεταφράζεται σε αρκετές εκατοντάδες ευρώ όφελος για τον κάθε κάτοχο, αλλά και για το ίδιο το σωματείο, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της ιστορικής του πορείας.

Για την εξασφάλιση των εισιτηρίων αποτείνεστε στον επικεφαλής του τμήματος Marketing Χάρη Αγαθοκλέους 99 383 168, στον Ταμία του ΔΣ Γιώργο Αθανασίου 99 647 809, καθώς και στα τηλέφωνα του σωματείου 26 930 199.