Α.Ε.Π.: Επιθετική ανακοίνωση της Διοίκησης!

Α.Ε.Π.: Επιθετική ανακοίνωση της Διοίκησης!

Σε σχέση με τη ψεσινή συνάντηση με τον κόσμο, στο πλαίσιο της Παμπάφιας Εκστρατείας Διάσωσης, η Διοίκηση ανακοινώνει τα εξής:


Χθες βράδυ, ο κόσμος της Πάφου και οι παράγοντες της πόλης, γύρισαν την πλάτη στην ΑΕΠ, ίσως στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της. Επιβεβαίωσαν πανηγυρικά, το κοινό μυστικό αυτής της πόλης. Ότι οι έχοντες το «γενικό πρόσταγμα» πολεμούν με τον πιο ύπουλο τρόπο την προσπάθεια άρσης του εμπάργκο μετεγγραφών, το οποίο, στερεί από την ομάδα τη δυνατότητα διεκδίκησης μέσα στο γήπεδο, των 9 χαμένων βαθμών.

Λίγες μόνο ώρες πριν την κρίσιμη αυτή συνάντηση, κάποιοι διαβεβαίωναν ότι θα κάλυπταν τις 25 με 30 χιλιάδες ευρώ που υπολείπονται για την άρση του εμπάργκο. Όμως, αντί αυτού, έλαμψαν δια της απουσίας τους και χωρίς να πουν τουλάχιστον, ότι προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν να μαζέψουν το αστείο αυτό ποσό για την ομάδα της πόλης. Και αυτό, από μόνο του καταδεικνύει πολλά.

Επιπρόσθετα, στη διάρκεια της συζήτησης, οι φίλαθλοι και οι λιγοστοί πρώην παράγοντες που ανταποκρίθηκαν στη δραματική έκκληση για συνεισφορά στην προσπάθεια άρσης του εμπάργκο, έγιναν μάρτυρες σοβαρών καταγγελιών. Καταγγελίες που αφορούν στην προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων, να παρεμποδίσουν αυτή την εκστρατεία, εμμένοντας στην αισχρή τακτική της ψιθυρολογίας, ότι το σωματείο βάζει λουκέτο και ότι πλέον δεν πρέπει να εισφέρει ο κόσμος σε αυτό.

Τελικά, το ενδεχόμενο να κλείσει το σωματείο, φαίνεται πως είναι ο διακαής τους πόθος. Το γιατί το θέλουν, ας το εξηγήσουν οι ίδιοι στον κόσμο. Να δώσουν όμως και επαρκεί&sigmaf ; απαντήσεις για το πώς έφτασε σε αυτό το σημείο. Γιατί μόλις ξεπεραστούν τα κατεπείγοντα αυτά ζητήματα, η παρούσα Διοίκηση θα το πράξει.

Αυτό που η Διοίκηση δεν θα πράξει, είναι να εξηγήσει τους λόγους που ακόμη και την τελευταία στιγμή, οι συγκεκριμένοι κύκλοι αρνούνται προκλητικά και επιδεικτικά να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση. Γιατί πολύ απλά, αυτό μπορεί να το αντιληφθεί ακόμη και ο τελευταίος πολίτης αυτής της πόλης. Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν κάποιοι θέλουν, μπορούν να μαζέψουν αυτό το ποσό σε διάστημα λίγων ωρών. Ίσως όμως, στην προκειμένη περίπτωση να μην τους βόλευε το γεγονός ότι πλέον δεν μπορούν να θεωρούν ένα σωματείο ως αμπελοχώραφό τους.

Παρ’ όλα αυτά και παρά την απογοήτευση, κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι υπάρχει λύση. Μάλιστα, πρώην παράγοντες και φίλαθλοι, ανέλαβαν έστω και την υστάτη να ενισχύσουν την προσπάθεια της Διοίκησης. Σε περίπτωση δε, που δεν γίνει κατορθωτή η αποπληρωμή των χρεών μέχρι την Παρασκευή, η Διοίκηση και ο κόσμος που αγαπά την ΑΕΠ, θεωρούν βέβαιη την άρση του εμπάργκο πρι ν από το τέλος του χρόνου, ώστε η ομάδα να προλάβει τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου.

Αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να ξεπεράσει τα προβλήματα. Και θα το πράξει κάτω από όποιεσδήποτε συνθήκες. Ελπίζουμε μόνο, ότι όταν η ΑΕΠ επιστρέψει στις επιτυχίες και ο κόσμος την αγκαλιάσει ξανά, αυτοί οι κύριοι δεν θα τολμήσουν να την εκμεταλλευτούν για λόγους προβολής, όπως έπρατταν μέχρι σήμερα.