Α.Ε.Π.: Πρώτο «ΤΕΣΤ» με ΑΕΖ

Α.Ε.Π.: Πρώτο «ΤΕΣΤ» με ΑΕΖ

«Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής Γιαννάκης Γιαγκουδάκης μετά το πέρας του φιλικού με την ΑΕΖ, το οποίο έληξε 1-2 υπέρ της ομάδας του Ζακακίου. Το φιλικό, που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο της ΑΕΠ, ήταν μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές, στο πλαίσιο της προετοιμασίας.


Η ΑΕ «ΠΑΦΟΣ», δεν είχε στη διάθεσή της αρκετούς παίκτες, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, αλλά και λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική U19, ενώ, συνειδητά δεν χρησιμοποιήθηκαν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο φιλικό της Τετάρτης με τη Νέα Σαλαμίνα, στις 17:30, στο Παφιακό. Είναι ενδεικτικό ότι περάν των 10 ποδοσφαιριστών που πήραν σήμερα χρόνο συμμετοχής, ήταν 16χρονοι & 17χρονοι των ακαδημιών.

Πάντως, ο Γιαννάκης Γιαγκουδάκης έδειξε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών, αφού, η προετοιμασία βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια.

Το γκολ για την ΑΕΠ πέτυχε ο Μάριος Κωνσταντίνου ο οποίος «δοκιμάζεται» αυτές τις μέρες στην Πάφο. Επίσης, στη διάρκεια του φιλικού, ο προπονητής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και δεύτερο ξένο ποδοσφαιριστή, από την Αγγλία, μετά την απόκτηση του Κερκ Τόμσον.

Με την ευκαιρία, η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν χθες και σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο της ΑΕΠ. Η παρουσία τους δίνει δύναμη και ελπίδα σε όλους για συνέχιση του αγώνα διάσωσης.

aep aez filiko03aep aez filiko04aep aez filiko05aep aez filiko06