Βαλεντίνος Φακοντής: Διαβήματα για βελτιωτικές εργασίες στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης

Βαλεντίνος Φακοντής: Διαβήματα για βελτιωτικές εργασίες στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης

Αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει μετά την απόφαση για προώθηση βελτιωτικών εργασιών στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο, ο κ. Βαλεντίνος Φακοντής, Βουλευτής ΑΚΕΛ Πάφου, απέστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Συγκεκριμένα, οι βελτιωτικές εργασίες που προγραμματίζονται στο εν λόγω αθλητικό κέντρο, το οποίο σαφώς χρήζει βελτιώσεων το συντομότερο δυνατόν, φαίνεται να προκαλούν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα σε σχέση με τις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες της Πάφου, οι οποίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται στην Α΄ Κατηγορία του Κυπριακού Πρωταθλήματος.


Η αναστάτωση που έχει προκληθεί είναι πολύ μεγάλη, αφού στην επαρχία Πάφου δεν υπάρχουν άλλα γήπεδα τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν ομάδες της Α΄ Κατηγορίας.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους, ο κ. Φακοντής με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΚΟΑ ζητά όπως γίνουν οι απαραίτητες διαβουλεύσεις προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις ώστε οι βελτιωτικές εργασίες στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης να μην επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό και για μεγάλο χρονικό διάστημα την ομαλή λειτουργία των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων της επαρχίας Πάφου (προπονήσεις, αγώνες κλπ).