Βοσκός βοήθησε τουρίστρια που είχε χαθεί στον Ακάμα

Βοσκός βοήθησε τουρίστρια που είχε χαθεί στον Ακάμα

Τέλος καλό όλα καλά για Βρετανίδα η οποία χάθηκε στον Ακάμα χθες. Πριν η ίδια προλάβει καλά-καλά να ανησυχήσει, βοσκός ο οποίος βρισκόταν με το κοπάδι του στην περιοχή την εντόπισε και τη βοήθησε να μεταβεί πίσω στο ξενοδοχείο της, χωρίς να έχει υποστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα, πέραν της ολιγόωρης ταλαιπωρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», η Βρετανίδα τουρίστρια, ηλικίας 50 ετών περίπου, έχασε τον προσανατολισμό της ενώ είχε μεταβεί στην περιοχή των Λουτρών της Αφροδίτης με άλλους τουρίστες για εκδρομή. Επικοινώνησε μέσω κινητού τηλεφώνου με άλλα άτομα που μετείχαν στην εξόρμηση λέγοντας πως είχε χάσει τον προσανατολισμό της, προκειμένου να ενημερώσουν τις Αρχές.


Φάνηκε, ωστόσο, τυχερή και έγινε αμέσως μετά αντιληπτή από βοσκό της περιοχής, ο οποίος τη μετέφερε στο σημείο από όπου το γκρουπ άρχισε την περιήγησή του, στα Λουτρά της Αφροδίτης, όπου και συναντήθηκε με τα υπόλοιπα μέλη που την ανέμεναν. Στη συνέχεια, το εκδρομικό λεωφορείο τούς μετέφερε στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν στην Πάφο.

Πηγή: Φιλελεύθερος