Βουλευτικές 2021: Αυτοί θα είναι, όπως όλα δείχνουν, οι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ στην Πάφο

Βουλευτικές 2021: Αυτοί θα είναι, όπως όλα δείχνουν, οι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ στην Πάφο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΔΗΣΥ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους τελευταίους μήνες, καθώς η ηγεσία δεν ήθελε να επαναληφθεί η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε την προηγούμενη φορά. Γι’ αυτό και υπήρξαν δεκάδες επαφές με άτομα από όλες τις επαρχίες, τα οποία εκδήλωσαν ενδιαφέρον, και κατά τη διάρκεια του Ιουνίου και του Ιουλίου καταγράφηκε μεγάλη πρόοδος, αφού έχουν σχεδόν μορφοποιηθεί τα ψηφοδέλτια.

Αν και εκκρεμούν οι εσωκομματικές διαδικασίες, που θα γίνουν τον χειμώνα σε επαρχιακό και κεντρικό επίπεδο για επικύρωση των υποψηφιοτήτων και για λήψη τελικών αποφάσεων σε περίπτωση που τελικά είναι περισσότεροι από τις διαθέσιμες θέσεις, όπως και η επιλογή των αριστίνδην υποψηφίων, ένα μεγάλο μέρος τους φαίνεται να έχει ήδη κλειδώσει. Αυτό, όπως επισημαίνουν πηγές από το κόμμα, προσφέρει στον ΔΗΣΥ συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς τα άτομα αυτά οργανώνονται από πολύ νωρίς για να ριχθούν στην μάχη των βουλευτικών εκλογών.


Σε ό,τι αφορά τους υφιστάμενους βουλευτές, υπάρχουν τρεις που δεν θα επανεδιεκδικήσουν. Πρόκειται για τον Γιώργο Γεωργίου στην Αμμόχωστο, ο οποίος «παραχωρεί» τη θέση του στο ψηφοδέλτιο στον γιο του, τον Κώστα Κωνσταντίνου στην Πάφο, που φημολογείται πως βάζει πλώρη για τη δημαρχία της πόλης και τον Ζαχαρία Ζαχαρία στη Λάρνακα, που δεν ενδιαφέρεται για άλλη μία θητεία στη Βουλή. Οι υπόλοιποι 15 βουλευτές του κόμματος, αναμένεται ότι θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια.

Στους υποψήφιους του ΔΗΣΥ αναμένεται να συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα πρόσωπα:

Επαρχία Πάφου: Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης (αρχιτέκτονας), Γιώργος Δημητριάδης (δικηγόρος), Λίνος Τσοκκάς (επαρχιακός γραμματέας), Χαράλαμπος Πάζαρος (δημοτικός σύμβουλος).

Πηγή: Reporter