Βουλευτικές 2021: Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για το ΑΚΕΛ στην Πάφο

Βουλευτικές 2021: Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για το ΑΚΕΛ στην Πάφο

Η δεδομένη μη επαναδιεκδίκηση από τον νυν Βουλευτή Πάφου Ανδρέα Φακοντή, άνοιξε το δρόμο και την όρεξη σε αρκετούς ενδιαφερόμενους διεκδικητές της βουλευτικής έδρας του ΑΚΕΛ στην Πάφο στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές που θα διεξαχθούν το 2021.

Τα ονόματα που ακούγονται στους διαδρόμους των επαρχιακών γραφείων του ΑΚΕΛ στην Πάφο είναι αρκετά, δείχνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει. Κάτι που προκαλεί σίγουρα ικανοποίηση στα ψηλά δώματα του κόμματος της Αριστεράς.


Πιο έντονα από όλα, ακούγεται το όνομα του εκπαιδευτικού Γιώργου Γιαλλούρη ο οποίος διετέλεσε για πολλά χρόνια και Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ στην Πάφο. Ο Δρ Κώστας Μαυρομμάτης φαίνεται επίσης πως είναι έτοιμος για ακόμα μια φορά να κατέλθει στον πολιτικό στίβο στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές. Ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πάφου Κώστας Δίπλαρος έχει κερδίσει με το σπαθί του την εκτίμηση όλων και δείχνει ως μια πολύ καλή επιλογή για το ψηφοδέλτιο της Πάφου.

Ακούγονται επίσης αρκετά τα ονόματα των Ανδρέα Χριστοφή (Οικονομολόγος) και του Βαγγέλη Στυλιανού (κοινοτάρχη Πωμού).

Με βάση το Καταστατικό του κόμματος, αν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι είναι περισσότεροι από τέσσερις, τότε θα διεξαχθεί εσωτερική εκλογική διαδικασία.