Γέννησε περιμένοντας το ασθενοφόρο

Γέννησε περιμένοντας το ασθενοφόρο

Έγκυος γέννησε το τέταρτο της παιδί αναμένοντας την άφιξη ασθενοφόρου. Σε ρόλο γυναικολόγου και μαίας η μητέρα της εγκύου!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Αλλοδαπή που διαμένει μόνιμα στη Λεμεσό γέννησε το τέταρτο της παιδί, αναμένοντας να έρθει το ασθενοφόρο που θα τη μετέφερε στο μαιευτήριο.


Σύμφωνα με τους γονείς, η γυναίκα ένιωσε πόνους γέννας ενώ βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα της και αμέσως τηλεφώνησε στο σύζυγο της που βρισκόταν στην εργασία του.

Αυτός επικοινώνησε με το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ζητώντας ασθενοφόρο, το οποίο και αναχώρησε με προορισμό την οικία της οικογένειας.

Μετά από πάροδο μισής ώρα, και αφού το ασθενοφόρο καθυστερούσε να φθάσει στο προορισμό του και υπό το φόβο να μην πάθει κακό η γυναίκα και το παιδί, η μητέρα της ανάλαβε ρόλο γυναικολόγου και μαίας ταυτόχρονα και κατόρθωσε να φέρει στον κόσμο το τέταρτο της εγγόνι.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μόλις έφθασε το ασθενοφόρο στο σπίτι ειδοποιήθηκε και δεύτερο για να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο η μητέρα και το νεογνό, οι οποίοι χαίρουν άκρας υγείας.