Γιάννης Κουλουντής: “Λεωφόρος Ελλάδος – Η πιο χαρμόσυνη κωλοτούμπα”

Γιάννης Κουλουντής: “Λεωφόρος Ελλάδος – Η πιο χαρμόσυνη κωλοτούμπα”

Είναι με μεγάλη χαρά που επιτέλους βλέπουμε το Δήμαρχο Πάφου να συντάσσεται σε μια σχεδόν συλλογική προσπάθεια για την υλοποίηση της βελτίωσης της Λεωφόρου Ελλάδος χωρίς νησίδα.

Ενώ εδώ και μήνες υπάρχει απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για να προχωρήσει ο σχεδιασμός χωρίς νησίδα, ενώ οι 4 βουλευτές της Επαρχίας μας έχουν σταυρώσει το κονδύλι και ενώ η Συντονιστική Επιτροπή της Λεωφόρου Ελλάδος έχει δώσει ένα σκληρό αγώνα για να αποφευχθεί η κατασκευή της διαχωριστικής νησίδας, πλέον ο Δήμαρχος κάνει στροφή 180 μοιρών.


Εκεί που στις συναντήσεις με υπουργούς επιχειρηματολογούσε υπέρ της κατασκευής της νησίδας γιατί είχε πειστεί πως μόνο με αυτό τον τρόπο θα γινόταν το έργο, έστω και αν οι βουλευτές δήλωναν πως θα σταυρώσουν το κονδύλι , τώρα βλέπουμε να επικαλείται τα επιχειρήματα και τις μελέτες της μέχρι πρότινος αντίθετης άποψης και να αναλαμβάνει βασικό ρόλο στη διεκδίκηση.

Αλήθεια τι θα γινόταν εάν η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου πριν αρκετούς μήνες ενστερνιζόταν την άποψή του και προχωρούσαμε σε κατασκευαστικά σχέδια με κτιστή νησίδα;

Πως θα διεκδικούσαμε τώρα την βελτίωση της λεωφόρου χωρίς νησίδα;

Όλα τα πιο πάνω αποτελούν πια ρητορικές ερωτήσεις.

Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις προσπάθειές του. Και αυτό θα πράττουμε σε κάθε του προσπάθεια που θεωρούμε πως γίνεται με αγνές προθέσεις και για το καλό της πόλης.

Γιάννης Κουλουντής
Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΚΟ