Γιώργος Δημητριάδης: Πάφος Μπορείς!

Γιώργος Δημητριάδης: Πάφος Μπορείς!

Την επίσημη υποψηφιότητα του για δημοτικός σύμβουλος Πάφου με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, ανακοίνωσε ακαδημαϊκός και νομικός Δρ. Γιώργος Δημητριάδης. Με αναφορές για τη σημασία που έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση για τις ζωές και την καθημερινότητα όλων, αλλά και στα πρόσφατα περιστατικά ανομίας στον Δήμο Πάφου, ο Δρ. Δημητριάδης τονίζει την κρισιμότητα της συγκυρίας αυτών των δημοτικών εκλογών.

Το κείμενο με το οποίο ο Γιώργος Δημητριάδης εξαγγέλλει την υποψηφιότητα του, έχει ως εξής:


«Στο παρελθόν βολευτήκαμε και αποδεχθήκαμε την διαφθορά, την ανομία και την αδικία. Αποδεχθήκαμε την εύκολη δικαιολογία ότι η Πάφος μας είναι ο φτωχός συγγενής και ότι είναι μακριά από τα κέντρα λήψεως αποφάσεων, δικαιολογώντας έτσι την αδυναμία μας να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν.

Η χρονική συγκυρία αυτή την περίοδο είναι κρίσιμη. Το Δημοτικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί θα κληθεί να διαχειριστεί την παρακαταθήκη της Πάφου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2017 καθώς και να προωθήσει σημαντικά αναπτυξιακά έργα και έργα υποδομής εντός των δημοτικών ορίων του Δήμου Πάφου.

Οι Δημότες της Πάφου, θα πρέπει να αναρωτηθούν. Ποια τοπική αυτοδιοίκηση ονειρευόμαστε και ποια κοινωνία μας αξίζει; Μπορεί η Πάφος μας να ξεχωρίσει, να δημιουργήσει και να γίνει μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή Πόλη;

Η απάντηση μου είναι ΝΑΙ, Η ΠΑΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙ.

Η Πάφος μας είναι ζηλευτή! Συνδυάζει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Παγκόσμια μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, φυσικές ομορφιές και καταρτισμένο έμψυχο δυναμικό που παραμένει δυστυχώς αναξιοποίητο.

Με ορθολογιστική διαχείριση και επαρκή έλεγχο τα φαινόμενα διαφθοράς μπορούν να αντιμετωπιστούν. Με διάλογο και εμπειρογνωμοσύνη θα επιλυθούν αρκετά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η Πάφος ΜΠΟΡΕΙ και πρέπει να γίνει μία πόλη πρότυπο. Η τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί συνεργασία, απαιτεί συνεννόηση. Με σωστό χειρισμό και με προτάσεις, με ρόλο και λόγο, η Πάφος ΜΠΟΡΕΙ να ξεχωρίσει στην Κύπρο και στην Ευρώπη.

Φίλες και Φίλοι

Το μέλλον ξεκίνησε! Ζητώ την στήριξη και υποστήριξη σας για να υπηρετήσω την Πόλη μου με πάθος, ήθος και εντιμότητα. Θα ανταποκριθώ με συνέπεια και αξιοπρέπεια στον Δημόσιο Διάλογο».