Γιώργος Στυλιανού: Ατεκμηρίωτες οι καταγγελίες για το νυν ΚΣ Κισσόνεργας

Γιώργος Στυλιανού: Ατεκμηρίωτες οι καταγγελίες για το νυν ΚΣ Κισσόνεργας

Έχει τελειώσει η έρευνα της Επαρχιακής Διοίκησης για τις καταγγελίες εναντίον του νυν Κ.Σ. Κισσόνεργας, που έγιναν από μέλη του συμβουλίου και αφορούν ισχυριζόμενη εκτέλεση εργασιών επί πληρωμή από μέλος του νυν Κ.Σ. Κισσόνεργας, αναφέρει με ανακοίνωση του ο κοινοτάρχης Κισσόνεργας και υποψήφιος για επανεκλογή Γιώργος Στυλιανού.

Η Επαρχιακή Διοίκηση, αφού μελέτησε τις καταγγελίες με επιστολή της προς τον Γενικό Ελεγκτή, ξεκαθάρισε, όπως διαπιστώνεται, συνεχίζει στην ανακοίνωση του ο κ. Στυλιανού, ότι οι καταγγελίες/ισχυρισμοί σε ό,τι αφορά την εκτέλεση επί πληρωμή εργασιών από μέλος του Κ.Σ. Κισσόνεργας “δεν μπορούν να αποδειχθούν, γιατί είναι ουσιαστικά ατεκμηρίωτες”.


Ο κοινοτάρχης Κισσόνεργας δήλωσε ότι είναι ξεκάθαρο ότι οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν γίνει για να πληγεί το έργο που έχει κάνει το Συμβούλιο Κισσόνεργας την τελευταία πενταετία, και ότι τα μέλη του συμβουλίου που προχώρησαν στις καταγγελίες, ανήκουν ή πρόσκεινται σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και ήταν εναντίον και καταψήφισαν όλα τα έργα ανάπτυξης που έγιναν στην κοινότητα.

Υπενθύμισε επίσης ότι από τη συγκεκριμένη παραλία, την οποία αφορούσαν οι καταγγελίες, έχουν εισπραχθεί €123,000 τα τελευταία 3 χρόνια, που βοήθησαν “να αποφύγουμε την πτώχευση μετά από την κακοδιαχείριση που παραλάβαμε από το προηγούμενο συμβούλιο, στο όποιο συμμετείχαν και δυο από τους καταγγέλλοντες μέλη του νυν συμβουλίου”, είπε ο κοινοτάρχης.

Επιπρόσθετα, ο κ. Γιώργος Στυλιανού υπενθύμισε ότι οι έρευνες για το προηγούμενο συμβούλιο, που αφορά κακοδιαχείριση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, συνεχίζονται και σύντομα αναμένονται δραστικές εξελίξεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ