Γλυκύς VS Κάιζερ: «Έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου»

Γλυκύς VS Κάιζερ: «Έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου»

Στην τακτική γενική συνέλευση της ερχόμενης Πέμπτης στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον στην Πάφο, μετά και τα τελευταία γεγονότα γύρω από τα διοικητικά.

Είναι γνωστό πως ο Χρίστος Γλυκής υπέβαλε παραίτηση από πρόεδρος της εταιρείας, όμως θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για να παραμείνει στη θέση του. Ωστόσο πριν λίγες μέρες οι Ρώσοι επενδυτές ζήτησαν παύση του Χρίστου Γλυκή.


Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της Πάφου Χριστάκης Κάιζερ, και νυν αντιπρόεδρος της Πάφος FC, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τους Ρώσους και την ίδια ώρα ζητά εκλογές. «Καλώ τον κ. Γλυκή στις 31.05.2018, ημέρα της γενικής συνέλευσης, να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου δ.σ. της Πάφος FC 2014. Δηλώνω έτσι έμπρακτα τη στήριξή μου στο πλάνο των Ρώσων επενδυτών», αναφέρει σχετικά στην ανακοίνωσή του ο κύριος Κάιζερ.

Η «απάντηση» του Χρίστου Γλυκή δόθηκε μέσα από την ανάρτησή του στο facebook, όπου αναφέρει: «Έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου».

Πάντως, η συνέλευση της ερχόμενης Πέμπτης αναμένεται με ενδιαφέρον και, όπως διαφαίνεται, θα ακουστούν και θα ειπωθούν πολλά τόσο από πλευράς Γλυκή όσο και από πλευράς των Ρώσων.

Το ζήτημα είναι ο σύλλογος να παραμείνει ενωμένος και αυτό θα συμβεί μόνο αν βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους. Κάποτε δεν φτάνουν τα λεφτά και τα μεγάλα μπάτζετ. Στην Πάφο ο κόσμος είδε τα σωματεία να βάζουν λουκέτο λόγω ανικανότητας διάφορων διοικήσεων και προσώπων.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό, αυτό που λέχθηκε είναι πως θα αυξηθεί το μπάτζετ ώστε να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα καταφέρει να μπει στην εξάδα. Δεν υπήρξε κάποια απόκτηση παίκτη, ωστόσο αυτό ίσως επιτευχθεί κατά την τρέχουσα εβδομάδα.

Πηγή: Πολίτης