Γ. Λιλλήκας: Οι συμπεριφορές αυταρχισμού και οπισθοδρόμησης οδηγούν την Πάφο σε μαρασμό

Γ. Λιλλήκας: Οι συμπεριφορές αυταρχισμού και οπισθοδρόμησης οδηγούν την Πάφο σε μαρασμό

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργος Λιλλήκας παρέστη χθες το βράδυ στην παρουσίαση των υποψηφίων του κινήματος για τις Δημοτικές Εκλογές τις 18 Δεκεμβρίου.

Στις δηλώσεις του ανέφερε: “Η επίσκεψη μας στην Πάφο αποσκοπεί στο να συνεχίσουμε τον διάλογο με τους δημότες , να δούμε τα προβλήματα αλλά και να συζητήσουμε κυρίως τις λύσεις που θα οδηγήσουν την Πάφο στο δρόμο της ανάπτυξης και κυρίως στο ιστορικό κέντρο το οποίο έχει παραμεληθεί. Σε αυτήν την προσπάθεια μας βεβαία στηρίζουμε τους υποψήφιους Δημάρχους τους οποίους η επαρχιακή επιτροπή της Πάφου έχει επιλέξει. Στον Δήμο της Πάφου έχει ομόφωνα αποφασίσει η Επαρχιακή Επιτροπή να στηρίξει τον Άκη Χρυσόμηλο τον οποίο θεωρούμε ως τον καταλληλότερο για να μπορέσει να οδηγήσει τον Δήμο της Πάφου στην θέση που του αξίζει, με προοπτική και με μέλλον, ξεφεύγοντας από συμπεριφορές αυταρχισμού και οπισθοδρόμησης του πολιτικού πολιτισμού και οδηγούν το κέντρο της Πάφου σε μαρασμό.


lillikas_akis2

Στη συνέχεια ο ανεξάρτητος υποψήφιος Άκης Χρυσόμηλος πήρε τον λόγο και δήλωσε: “Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών τον κ. Γιώργο Λιλλήκα για την στήριξη τόσο της ηγεσίας όσο και των μελών της Συμμαχίας Πολιτών προς την υποψηφιότητα μας. Αυτό μας δημιουργεί επιπρόσθετο βάρος ώστε να μπορέσουμε μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με συλλογικότητα, σύνθεση και αξιοποίηση όλων των ιδεών και προσώπων της Πάφου καθώς επίσης και με ανθρώπινη προσέγγιση προς τον κόσμο της Πάφου που υπέφερε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια ώστε η Πάφος να γίνει μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη για βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών.

lillikas_akis