Δήμαρχος Π. Χρυσοχού: Σκοπιμότητες μελών του Δημοτικού Συμβουλίου δημιουργούν καθυστερήσεις σε έργα

Δήμαρχος Π. Χρυσοχού: Σκοπιμότητες μελών του Δημοτικού Συμβουλίου δημιουργούν καθυστερήσεις σε έργα

Καθυστερούν τα έργα στην Πόλη Χρυσοχούς λόγω και της μη προώθησης της διαδικασίας για την πρόσληψη δημοτικού μηχανικού στον Δήμο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιώτη Παπαχριστοφή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως πριν μερικούς μήνες το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει μόνο με προφορική εξέταση για την πρόσληψη του νέου δημοτικού μηχανικού και τους αποδίδει “σκοπιμότητες”.


Πάρθηκε απόφαση, ξεκίνησε η διαδικασία και προκηρύχτηκε η θέση, είπε ο κ. Παπαχριστοφή. Υποβλήθηκαν 22 αιτήσεις και αξιολογήθηκαν οι 14 που πληρούσαν τους όρους.

Δυστυχώς κάποιοι εκ των δημοτικών συμβούλων δεν παρουσιάζονται στις συνεδρίες και επικαλούνται διάφορους λόγους, ούτως ώστε να μην προχωρήσει η διαδικασία”, υποστήριξε.

Απηύθυνε έκκληση όπως όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι προσέλθουν στις συνεδριάσεις ούτως ώστε να ληφθεί απόφαση για το θέμα της πρόσληψης του δημοτικού μηχανικού. “Στόχος μας είναι όπως με την πρόσληψη του δημοτικού μηχανικού ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς προχωρήσει τα έργα του, αφού χωρίς δημοτικό μηχανικό να πάντα δυσλειτουργούν”, είπε τέλος.

Πηγή: Dialogos