Διάρρηξη καταστήματος στην Κισσόνεργα με λεία €20.000

Διάρρηξη καταστήματος στην Κισσόνεργα με λεία €20.000

Θρασύτατοι με ολη τη σημασία της λέξης αποδείχθηκαν οι δράστες της ληστείας καταστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο Πάφου- Πέγειας στο ύψος της κοινοτητας Κισσόνεργας.

Στα πλάνα που εξασφάλισε και παρουσιάζει το ΣΙΓΜΑ φαίνονται οι δυο διαρρήκτες να μαζεύουν τα πάντα στο πέρασμά τους.


Οι ληστές που εικάζεται ότι είναι οι ίδιοι που έδρασαν και πριν περίπου επτά εβδομάδες, με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, πέτυχαν είσοδο στο κατάστημα στις 4:17 τα ξημερώματα παίρνοντας μαζί τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ηλεκτρονικά είδη συνολικής αξίας €20.000.

Χρησιμοποιώντας φανάρια κεφαλής, τα γνωστά και ως φανάρια μεταλλωρύχων, με τη χρήση μεγάλων σάκων μεταφοράς υλικών οικοδομής οι δράστες “πήραν ότι βρήκαν μπροστά τους. Δεν τους έφτανε όμως μόνο αυτό αλλά θέλησαν να μπουν και στο κλειδωμένο γραφείο του καταστήματος σπάζοντας την πόρτα. Μαζί κατάφεραν τελικά και έσπασαν το γυαλί της πόρτας όμως το σπασμένο γυαλί έκοψε το πόδι του ενός τραυματίζοντας τον.

Οι άντρες της Αστυνομίας φτάνοντας στη σκηνή απέκλεισαν το μέρος ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ανακριτές του ΤΑΕ συνέλεξαν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών. Ανάμεσα σ’ αυτά είναι και οι κηλίδες αίματος από το κομμένο πόδι του ενός εκ των δραστών οι οποίες αναμένεται να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων ίσως δώσουν κάποια στοιχεία στην Αστυνομία.

Πηγή: Sigmalive