Διήμερη εκστρατεία ενημέρωσης

Διήμερη εκστρατεία ενημέρωσης

Το Ίδρυμα Φίλοι του Χόσπις Πάφου διοργάνωσε διήμερη εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τα οφέλη που προκύπτουν από την ανακουφιστική φροντίδα ασθενών που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις.

Η εκδήλωση διεξήχθη στις 24 & 25 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.


Κατά την διάρκεια της εκστρατείας οι γιατροί του Ιδρύματος Φίλοι του Χόσπις Πάφου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το κοινό και να εξηγήσουν το πως η ψυχολογική υποστήριξη και η ολιστική προσέγγιση των χρόνιων ασθενειών μπορούν να βελτιώσουν την υγεία των ασθενών σε πολύ σημαντικό βαθμό ενώ είναι αρκετές και οι περιπτώσεις ασθενών που η υγεία τους έχει αποκατασταθεί.

2015-10-25 11.17.49

Την δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης υπήρχε δωρεάν ζωγραφική και facepainting για τα παιδιά ενώ το κοινό είχε την δυνατότητα να δώσει εισφορές για την υποστήριξη του ιδρύματος.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο γιατρός Άριστος Γεωργίου δήλωσε πως η ανακουφιστική φροντίδα και η συμβατική ιατρική θα πρέπει να συμβαδίσουν γιατί κάτι τέτοιο έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει αισθητά τόσο την υγεία των νοσούντων από χρόνιες παθήσεις, αλλά βοηθά και υποστηρίζει σημαντικά και τα μέλη της οικογένειας που βιώνουν υψηλά επίπεδα άγχους και στενοχώριας.

2015-10-25 11.18.15

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Φίλοι του Χόσπις Πάφου Κρις Τζόουνς ευχαρίστησε τον κόσμο για την την γεναιωδορία του και κάλεσε τους δημότες της Πάφου να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που καταβάλει το Ίδρυμα.

Το Ίδρυμα Φίλοι του Χόσπις Πάφου από το 2006 έχει περιθάλψει περισσότερους από 1200 ασθενείς και έχει προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη στις οικογένειές τους που στην πλειοψηφία τους είναι Κύπριοι.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)