Διακοπές ρεύματος και πτώσεις δέντρων

Διακοπές ρεύματος και πτώσεις δέντρων

Σε 13 κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου για πτώσεις δένδρων, και αντικειμένων, κυρίως μεταλλικών, σε δημόσιους δρόμους και σε δύο επεισόδια στην Πόλη Χρυσοχούς, σύμφωνα με τον αξιωματικό υπηρεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου.

Η κατάσταση τώρα, όπως αναφέρεται, βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο και το φαινόμενο κόπασε, ωστόσο όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή. 


Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου Χριστίνα Παπαδοπούλου διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω των βροχοπτώσεων και των σφοδρών ανέμων που παρατηρήθηκαν στην Επαρχία Πάφου, σημειώθηκαν στην περιοχή της κοινότητας Αχέλειας. Ωστόσο, σημείωσε, η βλάβη έχει ήδη αποκατασταθεί.

Εξάλλου η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, λόγω σφοδρών ανέμων και καταρρακτωδών βροχών που παρατηρούνται σε περιοχές της επαρχίας Πάφου και Λεμεσού, η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού και στον παλαιό δρόμο, είναι πολύ περιορισμένη. 

Επιπλέον, σε κάποιες περιοχές καταγράφεται μετακίνηση υποστέγων και πτώση δέντρων που πιθανόν να καταστούν τον αυτοκινητόδρομο επικίνδυνο. 

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενό τους όχημα και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, προς αποφυγή δυστυχημάτων.