Διαρρήκτες άδειασαν οικία στο Μέσα Χωριό

Διαρρήκτες άδειασαν οικία στο Μέσα Χωριό

Χρηματικό ποσό επτά χιλιάδων ευρώ, κοσμήματα και ηλεκτρονικά είδη μεγάλης αξίας, κλάπηκαν από κατοικία στην κοινότητα Μέσα Χωριό της Πάφου, κατά την διάρκεια της νύχτας της Τρίτης. Σε σχετική καταγγελία προέβη η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια οικίας στην εν λόγω κοινότητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η ιδιοκτήτρια που κατάγεται από τις Φιλιππίνες και εργάζεται στην Πάφο, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι από τις 6.00 το απόγευμα της Τρίτης μέχρι μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν και απουσίαζε, άγνωστοι διαρρήκτες εισήλθαν στην οικία της και απέσπασαν απ’ αυτή το χρηματικό ποσό των 7000 ευρώ, κοσμήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, και ένα tablet αξίας 500 ευρώ.


Παράλληλα, η Αστυνομία εκτιμά ότι βρίσκεται στα ίχνη σπείρας διαρρηκτών μετά τη σύλληψη 38χρονου ομογενή, που κρατείται για κατοχή κλοπιμαίων και ναρκωτικών ουσιών.

Από τις έρευνες οι αρχές εκτιμούν ότι ο 38χρονος είναι μέλος σπείρας που προέβαινε σε διαρρήξεις και κλοπές ανά την Κύπρο, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων διάφορα είδη που είχαν καταγγελθεί από κάτοικο Λευκωσίας ότι κλάπηκαν από την οικία του από διαρρήκτες.

Πηγή: Φιλελεύθερος