Διαρρήξεις με λεία κοσμήματα μεγάλης αξίας

Διαρρήξεις με λεία κοσμήματα μεγάλης αξίας

Σε δύο διαφορετικές περιοχές της επαρχίας Πάφου σημειώθηκαν ισάριθμες διαρρήξεις κατοικιών τις τελευταίες μέρες, με λεία των δραστών κοσμήματα και χρυσαφικά πολύ μεγάλης αξίας, όπως εκτιμάται. Οι διαρρήξεις έγιναν στη συνοικία Αναβαργός, στα δημοτικά όρια Πάφου και στο χωριό Γουδί, στο διαμέρισμα Χρυσοχούς.

Η πρώτη καταγγελία, έγινε από ιδιοκτήτη κατοικίας στο Γουδί. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος ιδιοκτήτης της κατοικίας, κατήγγειλε ότι οι δράστες αφού διέρρηξαν την κύρια είσοδο, εντόπισαν σε σημείο φύλαξης των πολύτιμων αντικειμένων πολλά από αυτά και άρπαξαν διάφορα κοσμήματα ανυπολόγιστης μέχρι στιγμής αξίας.


Η δεύτερη διάρρηξη καταγγέλθηκε από κάτοικο της συνοικίας Αναβαργός στον Δήμο Πάφου. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες άρπαξαν από το υπνοδωμάτιο του 46χρονου ιδιοκτήτη 70 ευρώ σε μετρητά καθώς και διάφορα κοσμήματα από χρυσό, αξίας 3000 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν και στις δύο σκηνές των διαρρήξεων και κλοπών και αφού συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια συνεχίζουν τις έρευνες για διαλεύκανση των υποθέσεων.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ