Διερεύνηση για σεξουαλική παρενόχληση στο Δασικό Γραφείο Γεροσκήπου

Διερεύνηση για σεξουαλική παρενόχληση στο Δασικό Γραφείο Γεροσκήπου

Σοβαρή καταγγελία για άσεμνες επιθέσεις εναντίον εργαζόμενης του Τμήματος Δασών από προϊστάμενό της, έχει ενώπιόν της η Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες που εξασφάλισε το Sigmalive, την περασμένη βδομάδα, εργαζόμενη του Δασικού Γραφείου Γεροσκήπου – τμήμα το οποίο υπάγεται στο Τμήμα Δασών – κατήγγειλε με επιστολές προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, τον Γενικό Εισαγγελέα και τη Διεύθυνση του Τμήματος Δασών, ότι προϊστάμενός της προβαίνει κατ’ επανάληψη σε άσεμνες επιθέσεις εναντίον της.


Σύμφωνα με την καταγγελία, ο προϊστάμενος της παραπονούμενης, εν ώρα εργασίας, καλούσε την εργαζόμενη να προχωρήσει σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του, ενώ της πρότεινε ακόμα και να βρεθούν εκτός υπηρεσίας.

Όπως πληροφορείται το Sigmalive, η εργαζόμενη κατέχει ακόμα και οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, απεικονίζει τον προϊστάμενό της να της επιτίθεται άσεμνα στον χώρο εργασίας τους.

Όπως πληροφορούμαστε, η Διεύθυνση του Τμήματος Δασών ήδη πήρε μία σειρά μέτρων για να παρέχει ασφάλεια στην εργαζόμενη στον χώρο εργασίας της. Εντούτοις, ο προϊστάμενος της καταγγέλλουσας παραμένει στον χώρο εργασίας του, κάτι που προκαλεί ανησυχία στην εργαζόμενη. Όπως μας ανάφερε εκπρόσωπος του Τμήματος Δασών, το Τμήμα παίρνει τα δέοντα μέτρα, ωστόσο δεν μπορεί να προβεί σε ενέργειες που θα δείχνουν ενοχοποίηση του συγκεκριμένου εργαζόμενου, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Στο παρόν στάδιο, βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική έρευνα, από το αποτέλεσμα της οποίας θα κριθούν τα επόμενα βήματα.

Πηγή: Sigmalive