Διπλό για την ομάδα του Παφιακού μέσα στην Λεμεσό

Διπλό για την ομάδα του Παφιακού μέσα στην Λεμεσό

O Green Air Παφιακός δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ στον αγώνα με την ΑΕ Καραβά που έγινε τη Δευτέρα στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών.

Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη κέρδισε με 3-0 σετ σε 64’ και πέτυχε την 3η νίκη στο πρωτάθλημα βλέποντας προς την κορυφή. Η ΑΕ Καραβά ήταν απόλυτα ανταγωνιστική στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε. Η ροή του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στους δυο τεχνικούς να δοκιμάσουν τους αναπληρωματικούς τους. Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω των περιοριστικών μέτρων της Κυβέρνησης κατά διασποράς του Covid 19.


Ο Green Air Παφιακός μπήκε εξαιρετικά στο πρώτο σετ και προηγήθηκε 11-18. Το τάϊμ – άουτ του κόουτς Χατζηδαμιανού βοήθησε την προσφυγική ομάδα να επανέλθει μειώνοντας σε 15-18.Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη κατάφερε να «ξεκολλήσει» και να ξεφύγει 18-22, αλλά την ΑΕ Καραβά να μην τα παρατά και να μειώνει 21 -23. Τελικά, έστω με μπόλικο άγχος ο Green Air Παφιακός επικράτησε με 22-25 σε 24’ και προηγήθηκε με 0-1 σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Green Air Παφιακός άρχισε καλύτερα και προηγήθηκε 01-03 και δημιούργησε νταμπλ – σκορ 04-08. Η παφιακή ομάδα προηγήθηκε 06-11. Ο Green Air Παφιακός διατήρησε σταθερά το προβάδισμα 10-15. Όπως και στο πρώτο σετ ο Green Air Παφιακός ξέφυγε 12-19 και 14-24 για να επιβληθεί τελικά με 14-25 σε 20’ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-2 σετ.

Η ΑΕ Καραβά παρά το 0-2 μπήκε καλά στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 03-01, αλλά ο Green Air Παφιακός ανέτρεψε το σκορ 03-05 για να «πατήσουν γκάζι» και το ταμπλό να γράψει 03-09. Το σκορ διαμορφώθηκε στο 05-17 για την ομάδα του Κ. Καμπερίδη και ο Ελλαδίτης κόουτς απέσυρε τον Αμερικανό Syftestad στον πάγκο. Το σκορ έδωσε την ευκαιρία στους δυο προπονητές να δοκιμάσουν τους παίκτες τους. Ο Green Air Παφιακός πήρε το τρίποντο κερδίζοντας το σετ με 12-25 σε 20’.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΧΑΤΖΗΔΑΜΙΑΝΟΥ): Κ. Αχιλλέως, Φιλοκράτους, Kaminski, Mοσχοβάκης, Rodolfo, Kαρακατσάνης – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Β. Αχιλλέως, Ιωάννου, Χατζηαθανασίου.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Κ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ): Syftestad, Ο. Σαββίδης, Παφίτης, Petty, Οικονομίδης, Ανδρέου– Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου – Αλλαγές: Θεοδώρου, Γιαννάκος.

Πηγή: Kerkida.net