Δρομολόγια για τις γιορτές των Χριστουγέννων για Πάφο από Kapnos Airport Shuttle

Δρομολόγια για τις γιορτές των Χριστουγέννων για Πάφο από Kapnos Airport Shuttle

H Kapnos Airport Shuttle ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για καλύτερη εξυπηρέτησή του, έχουν αναπροσαρμοστεί τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο Πάφου από τη Λευκωσία και τη Λάρνακα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, τα δρομολόγια την παραμονή Χριστουγέννων (24/12) θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο στις 08.30 από τη Λευκωσία και τη Λάρνακα για το Αεροδρόμιο Πάφου και στις 12.00 από το Αεροδρόμιο Πάφου για τη Λευκωσία και τη Λάρνακα.


Την ημέρα των Χριστουγέννων (25/12) δεν θα υπάρχουν δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο Πάφου από τη Λάρνακα και τη Λευκωσία.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιά (31/12) θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στις 03.45 και 08.30 από τη Λευκωσία και τη Λάρνακα για το Αεροδρόμιο Πάφου, και στις 00.45 και 12.00 από το Αεροδρόμιο Πάφου για τη Λευκωσία και τη Λάρνακα.

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς (01/01/17) θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο στις 09.45 από τη Λευκωσία και τη Λάρνακα για το Αεροδρόμιο Πάφου και στις 13.45 από το Αεροδρόμιο Πάφου για τη Λευκωσία και τη Λάρνακα.

Η εταιρεία αναφέρει, ακόμη, ότι για ομάδες επιβατών πέραν των τεσσάρων ατόμων, η μεταφορά από και προς το σταθμό στη Λευκωσία καθώς επίσης από και προς την αφετηρία στη Λάρνακα, είναι δωρεάν.

Προσθέτει ότι ισχύουν ειδικές τιμές για παιδιά από 2-12 ετών (€5) και για ομάδες επιβατών πέραν των οκτώ ατόμων.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (free wifi) κατά τη διάρκεια της διαδρομής στα περισσότερα λεωφορεία της.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια το κοινό μπορεί να ενημερωθεί μέσω της ιστοσελίδας www.kapnosairportshuttle.com και στο τηλέφωνο 77771477.