Έκλεισαν δωμάτια στην Αργάκα και όταν έφτασαν αντίκρισαν… (PHOTOS)

Έκλεισαν δωμάτια στην Αργάκα και όταν έφτασαν αντίκρισαν… (PHOTOS)

Έκπληκτοι με τα όσα αντίκρισαν έμειναν Κύπριοι τουρίστες που ήθελαν να κάνουν διακοπές σε αγροτουριστικό κατάλυμα του χωριού Αργάκα και έκαναν κράτηση μέσω του booking.com.

Αφού είδαν τις φωτογραφίες που υπόσχονταν ένα όμορφο περιβάλλον, αποφάσισαν να κλείσουν δωμάτιο.


Η οικογένεια έφτασε στο κατάλυμα κι αυτό που βρήκαν δεν αντικατόπτριζε σε καμία περίπτωση όλα όσα είδαν στις φωτογραφίες προηγουμένως.

Η παραπονούμενη γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της στο facebook: «Η είσοδος απέναντι από ανοικτό κλουβί περιστεριών. Τα δωμάτια χαμηλοτάβανα τόσο που δεν μας χωρούσε να περάσουμε από την πόρτα. Τα κρεβάτια των παιδιών μέσα στη κουζίνα, τα σύρματα της τηλεόρασης κρέμονται από γάντζο στον τοίχο, το ντους χωρίς κουρτίνα, η βεράντα να βλέπει στην πίσω αυλή του σπιτιού με κλουβιά από κουνέλια, κότες και κόκορες που κυκλοφορούσαν ελεύθερα».

Και συνεχίζει η παραπονούμενη «Το τραπέζι και οι καρέκλες της βεράντας γεμάτες μυρμήγκια και ο λόγος η πίσσα από το δέντρο καρυδιάς στον κήπο. Το wifi δεν είχε σήμα, η τηλεόραση να μην δουλεύει και η δικαιολογία του ιδιοκτήτη ‘α έχει λίγο καιρό να τη χρησιμοποιήσουμε…’ Η είσοδος του σπιτιού στο κάτω μέρος ξύλινη από λωρίδες ξύλου που μεταξύ τους είχαν τρύπες μεγάλες για όλων των ειδών τα έντομα και ερπετά που μπορούσαν να εισβάλουν μέσα».

«Και όταν ζήτησα το λόγο που μας έδωσε αυτή την τρώγλη και όχι το διαμέρισμα του οποίου έβαλε φωτογραφίες στο ίντερνετ μου είπε ΄Μα αυτό είναι το πάνω διαμέρισμα. Το πάνω είναι άλλο πράγμα’ της απάντησε ο ιδιοκτήτης.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία ενώ το check in ήταν προγραμματισμένο για τις 3 έγινε με καθυστέρηση, δυόμιση ώρες μετά μέχρι να σφουγγαρίσει η καθαρίστρια.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο facebook η παραπονούμενη.

argaka1

argaka2

argaka3

argaka5