Δωρεά 96 περιφέρειας Κύπρου του Διεθνές Inner Wheel στο Νοσοκομείο Πάφου

Δωρεά 96 περιφέρειας Κύπρου του Διεθνές Inner Wheel στο Νοσοκομείο Πάφου

Δωρεά μιας ιατρικής συσκευής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πάφου


παραχώρησε η διοικητής του Διεθνούς InnerWheel 96 Περιφέρειας Κύπρου, Δρ. Γιούλα Λοιζίδου, η πρόεδρος και τα μέλη του InnerWheelΠάφου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η δωρεά αποτέλεσε προϊόν φιλανθρωπικού γεύματος που παρέθεσε στην Πάφο η διεθνής οργάνωση.

Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου, Σπύρος Γεωργίου και ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής, Πέτρος Μαυρομμάτης, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την ευγενή χειρονομία και πρόσθεσαν πως τέτοιες δωρεές είναι καλοδεχούμενες και απολύτως αναγκαίες για την ακόμη πιο αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείο της Πάφου προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το Διεθνές Inner Wheel είναι ίσως η μεγαλύτερη Εθελοντική Οργάνωση γυναικών Προσφοράς. Εκπροσωπείται στα Ηνωμένα Έθνη με την ιδιότητα της μή Κυβερνητικής Οργάνωσης (NGO), με εκπροσώπους σε τρία κέντρα, της Γενεύης, της Νέας Υόρκης και της Βιέννης, διαδραματίζοντας σπουδαίο ρόλο στο σημερινό κόσμο

Πρόκειται , προστίθεται, για μια διεθνής κοινωνικοφιλανθρωπική οργάνωση φιλίας και προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Ο πρώτος Όμιλος Inner Wheel ιδρύθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1924 από την Margaret Golding αποτελούμενος από γυναίκες, συζύγους Ροταριανών. Αυτή η μέρα γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο ως η Διεθνής μέρα του InnerWheel.

Σύμφωνα με την Διοικητή του Διεθνούς InnerWheel 96 Περιφέρειας Κύπρου, Δρ. Γιούλα Λοιζίδου, κάθε χρόνο το Διεθνές Inner Wheel προτείνει κάποιο θέμα γύρω από το οποίο περιστρέφεται η δραστηριότητα των Ομίλων.Το θέμα για το 2012 – 2013 είναι: «BeAFriend”, «Γίνε Φίλος».Το νέο Κοινωνικό του έργο για το 2012 – 2015 είναι αφιερωμένο στα παιδιά, με σκοπό να γίνει το μέλλον των παιδιών όλου του κόσμου όσο το δυνατό πιο ευτυχισμένο και χαρούμενο με τις πράξεις μας.

Το Διεθνές Inner Wheel- όπως είπε – από την μέρα της ίδρυσης του μέχρι σήμερα εργάζεται αθόρυβα αλλά ακούραστα πραγματοποιώντας τους σκοπούς του, δίπλα στο πάσχοντα συνάνθρωπό , ενώ έχει βοηθήσει άτομα ή ομάδες ατόμων που χρειάστηκαν βοήθεια, φιλανθρωπικά ιδρύματα, παιδιά, μαθητές, φοιτητές, ηλικιωμένους, ασθενείς, άτομα με ειδικές ικανότητες και γενικά οποιονδήποτε έχει ανάγκη από συμπαράσταση. Σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και σε περιοχές καταστροφών τα μέλη μας είναι μεταξύ των πρώτων που ανταποκρίνονται, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/