Δώρα και ευχές στους ασθενείς του ΓΝ Πάφου

Δώρα και ευχές στους ασθενείς του ΓΝ Πάφου

Το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου επισκέφθηκε και μοίρασε δώρα στους ασθενείς το Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Μιλώντας στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος ανέφερε πως το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι μήνυμα ελπίδας και αντιμετώπισης όλων των αντιξοοτήτων της ζωής .


Ο Πάφου Γεώργιος ανέφερε πως ιδιαίτερα στις μέρες μας που υπάρχουν τόσοι πόλεμοι και ακαταστασίες όσον και ελλείψεις υλικών αγαθών, προσβλέπουμε – όπως είπε- ” με ιδιαίτερη πίστη στα μηνύματα που έφερε ο υιός του Θεού στη γη, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να αντεπεξέλθουμε σ’ αυτές τις δυσκολίες”.

Είπε ακόμη, πως στους χώρους που επισκεπτόμαστε αυτή τη στιγμή, χρειάζεται αυτό το μήνυμα της ελπίδας να δοθεί σε όσους πρόσκαιρα είτε και για περισσότερο χρόνο, μένουν στο κρεβάτι του πόνου.

Ευχήθηκε τέλος σ’ όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Εξάλλου σε δηλώσεις της η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως το Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών του ΓΝ Πάφου συνεχίζει το δύσκολο έργο του.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα να υπάρξουν περισσότεροι αρωγοί και υποστηρικτές στην προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση και ακολούθως ευχήθηκε καλή ανάρρωση και κουράγιο στους δυσπραγούντες.

Ευχήθηκε το 2016 να είναι χρονιά σταθμός για την ανάκαμψη της οικονομίας αλλά και από πλευράς του κυπριακού να βρεθεί μια βιώσιμη λύση.

Τέλος ο δημοτικός σύμβουλος Χρύσανθος Σαββίδης ευχήθηκε από πλευράς του Δήμου Πάφου ” καλή ανάρρωση ” σ’ όλους τους ασθενείς και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Σημειώνεται πως αργότερα το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και το παιδιατρικό θάλαμο επισκέφτηκε και ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.