Δ. Παφίτης: Άνοδος 20% – Στήριξη σε Φαίδωνα

Δ. Παφίτης: Άνοδος 20% – Στήριξη σε Φαίδωνα

Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Φαίδωνος και τον Δημοκρατικό Συναγερμό για την επιτυχία τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με τη ψήφο τους μου έδωσαν ποσοστό 11.69%.

Ως ο υποψήφιος της Συμμαχίας Πολιτών θα ήθελα να εκφράσω την απόλυτη μου ικανοποίηση γιατί το Κίνημα μας, στη δεύτερη εκλογική του αναμέτρηση, είχε άνοδο 20%. Η Συμμαχία Πολιτών ανεβαίνει συνεχώς. Είναι πλέον η πολιτική δύναμη που καθαρά, χωρίς συνεργασίες, καταγράφει ποσοστό 11.69%, την στιγμή που η συνεργασία των τριών παραδοσιακών κόμματων καταγράφει μόλις 27,51%.


Είμαστε περήφανοι γιατί φαίνεται ότι οι πολίτες αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τη διαφορετικότητα του Κινήματος μας, τις ξεκάθαρες θέσεις, απόψεις και Προτάσεις μας, αλλά και την τόλμη που επιδεικνύουμε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Μας δυσαρεστεί ασφαλώς το υψηλό ποσοστό αποχής. Θέση αρχής της Συμμαχίας Πολιτών είναι ότι η δημοκρατία πρέπει να διευρύνεται και όχι να μειώνεται. Η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογικές διαδικασίες είναι βασικός πυλώνας ενός δημοκρατικού πολιτεύματος.

Καλή επιτυχία στον φίλο Φαίδωνα, στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Θα είμαστε στο πλευρό του, όπου μας χρειαστεί, γιατί η πρόοδος και η ανάπτυξη της Πάφου, είναι υπόθεση όλων μας.