Εκδήλωση στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου προς ενίσχυση της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη

Εκδήλωση στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου προς ενίσχυση της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη

Μεγάλη εκδήλωση με τίτλο « όλοι μαζί μπορούμε» διοργανώνει η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη


που στηρίζει όλες τις άπορες οικογένειες της Επαρχίας , στο παραλιακό μέτωπο από τα δημόσια μπάνια μέχρι το κεντρικό περίπτερο. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δημάρχου Πάφου.

Η εκδήλωση , που ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί σήμερα , πλαισιώνεται με μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Γιώργος Σοφοκλέους , ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, ανέφερε πως η διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων αποσκοπεί στην ενίσχυση του ταμείου της Λέσχης, αλλά και στην ψυχαγωγία των παιδιών των άπορων οικογενειών και όχι μόνο. Η Λ           έσχη    Εθελοντών Αλληλεγγύη Πάφου σημείωσε, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δραστηριοποιείται εθελοντικά, στηρίζοντας με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης άπορες οικογένειες της επαρχίας.

Όπως ανέφερε για την διασκέδαση των μικρών , υπάρχει τρενάκι του Δήμου Πάφου, ενώ η εκδήλωση συνέχισε περιλαμβάνει και άλλες εκδηλώσεις, όπως ζωγραφική προσώπου, φουσκωτά, και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα κρατήσουν για πολλές ώρες έντονο το ενδιαφέρον των μικρών παρευρισκομένων.

Σύμφωνα με τον κ Σοφοκλέους στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνεται επίσης παραλαβή τροφίμων και ρουχισμού για τις άπορες οικογένειες που στηρίζει η Λέσχη Εθελοντών η Αλληλεγγύη.

Ο κ Σοφοκλέους καταλήγοντας, απηύθυνε έκκληση για βοήθεια προς ενίσχυση του έργου της Λέσχης.

Ανάμεσα στα είδη πρώτης ανάγκης ,ανέφερε , είναι πάνες, μωρομάντιλα, παιδικό γάλα σε σκόνη, παιδικές τροφές, σαμπουάν, φακές, φασόλια, μακαρόνια, αλεύρι, δημητριακά, μπισκότα, κριθαράκι, φιδέ και είδη καθαρισμού.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/