Εκλογές 2024: Αυτοί είναι οι νέοι σχολικοί εφόροι σε Πάφο, Αν. Πάφο, Ακάμα και Π. Χρυσοχούς

Εκλογές 2024: Αυτοί είναι οι νέοι σχολικοί εφόροι σε Πάφο, Αν. Πάφο, Ακάμα και Π. Χρυσοχούς

Τα αποτελέσματα των εκλογών για τις Σχολικές Εφορείες των τεσσάρων Δήμων της επαρχίας Πάφου ανακοινώθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Στον Δήμο Πάφου από δύο έδρες εξασφαλίζουν ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ και μια έδρα η ΕΔΕΚ. Από τον ΔΗΣΥ εξελέγησαν οι Γιώργος Γεωργίου και Μιχάλης Μιχαηλίδης, από το ΔΗΚΟ οι Κωστάκης Μιχαήλ και Μέλιος Ταμπουτσιάρης, από το ΑΚΕΛ η Άννη Γιαννίκου και η Αννίτα Ταλιώτου και από την ΕΔΕΚ ο Μιχάλης Χαραλάμπους.


Στον Δήμο Ανατολικής Πάφου τρεις έδρες εξασφαλίζει το ΑΚΕΛ με τις Σκεύη Ευσταθίου, Τασούλα Παναγιώτου και Άντρη Αναστασίου, δύο έδρες το ΔΗΚΟ με τις Κούλλα Χριστοδούλου- Προκοπίου και Ελένη Τσιακκούρη, μια έδρα ο ΔΗΣΥ με τον ΑνδρέαςΑχιλλέως και μια η ΕΔΕΚ με την Γεωργία Θεμιστοκλέους.

Στον Δήμο Πόλεως εκλέγονται από το ΑΚΕΛ η Εύη Νεοφύτου, ο Πανίκος και ο Παύλος Χαραλάμπους. Από τον ΔΗΣΥ εκλέγονται ο Λάζαρος Κούππας, η Ευτυχία Χατζηγεωργίου-Ευσταθίου και ο Νεόφυτος Παπαχριστοδούλου. Από το ΔΗΚΟ έδρα εξασφάλισε ο Πάμπος Ευθυμίου.

Στον Δήμο Ακάμα τρεις έδρες εξασφαλίζει ο ΔΗΣΥ με την Άντρη Γαβριήλ, την Χριστίνα Νεοφύτου και την Δήμητρα Αυπαυλίτη, τρεις το ΑΚΕΛ με την Μαρία Πέτρου -Κίτση, τον Λευτέρης Καλικά και τον Κυριάκο Κυριάκου. Μια έδρα εξασφάλισε το ΔΗΚΟ με την Μαρία Χαραλάμπους- Ανδρέου.

Πηγή: Φιλελεύθερος