Ενίσχυση Κέντρου Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών με είδη πρώτης ανάγκης για συμπολίτες μας που τα χρειάζονται

Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου


με ανακοίνωση του απευθύνει έκκληση στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στις εθελοντικές οργανώσεις μέλη του και όλους τους εθελοντές του Σώματος Εθελοντών του για άμεση ενίσχυση του Κέντρου Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών με είδη πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (Π.Σ.Σ.Ε.) βλέποντας τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποι μας λόγω της οικονομικής κρίσης στην πατρίδα μας, αποφάσισε τη δημιουργία Κέντρων Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών σε κάθε Ε.Σ.Σ.Ε. σε όλες τις επαρχίες.

Με αυτό τον τρόπο προστίθεται στην ανακοίνωση “θα μπορούμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα, σε οικογένειες που απευθύνονται για βοήθεια στα Επαρχιακά Συντονιστικά Συμβούλια Εθελοντισμού”.

Το Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου ανακοινώνει ότι η συλλογή τροφίμων στο Γραφείο του Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου θα γίνει από τη Δευτέρα 17 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 1:30μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Ο διαχωρισμός των τροφίμων θα γίνει από Εθελοντές του Σώματος Εθελοντών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 7 έως 11 Απριλίου 2014.

Την Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 θα κληθούν οι οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο που δημιούργησε το Ε.Σ.Σ.Ε.Π., από τις 12:00μ.μ. έως τις 2:30μ.μ. να παραλάβουν τα τρόφιμα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥ