Ενεργειακές τεχνικές σε θέματα Υγείας και Ομορφιάς

Ενεργειακές τεχνικές σε θέματα Υγείας και Ομορφιάς

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του απίστευτες δυνάμεις και δυνατότητες. Αυτό που χρειάζεται είναι να ψάξει βαθιά μέσα του και να βρει την αστείρευτη πηγή αγάπης που ο καθένας απ’ εμάς κρύβει και να την χρησιμοποιήσει για να ανέλθει ο ίδιος σε ανώτερα πνευματικά επίπεδα αλλά και για το καλό των συνανθρώπων του.
Η καθαρότητα αυτής της ψυχής σε συνδυασμό με την αγάπη για προσφορά στον συνάνθρωπο είναι τα συστατικά που χρειάζονται για να μας δώσουν την δύναμη να ξεπεράσουμε τα όρια μας και να υπερβούμε τους εαυτούς μας κάνοντας πράγματα που οι άλλοι θα θεωρούσαν αδύνατα.
Πριν από πολλά χρόνια μετά από βαθιά και εσωτερική αναζήτηση και τη μελέτη βιβλίων διαπίστωσα ότι η ενέργεια που υπήρχε μέσα μου, μου έδινε απίστευτες δυνατότητες τις οποίες χρησιμοποίησα με διάφορους τρόπους και είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι ενεργειακές τεχνικές που χρησιμοποίησα αφορούσαν θέματα Υγείας και Ομορφιάς.
Όλα τα προβλήματα, όλες οι παθήσεις εμφανίζονται πρώτα στο ενεργειακό σώμα και μετά εκδηλώνονται στο φυσικό σώμα. Με τον καθαρισμό του ενεργειακού πεδίου από την αρνητική ενέργεια και μετά την ενδυνάμωση του ενεργειακού πεδίου αποκαθίσταται η υγεία στο άτομο. Αυτό έχει ως συνέπεια να απαλλαγεί το άτομο από σωματικούς πόνους , αρνητική ψυχική διάθεση όπως κατάθλιψη φοβίας κ.λ.π.
Κατά την εφαρμογή διαφόρων ενεργειακών τεχνικών υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν ατέλειες προσώπου, όπως ρυτίδες, θαμπό ή γερασμένο δέρμα ουλές χαλάρωση, σπυράκια, μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ σε πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις οι οποίες αφορούν ανατομικά προβλήματα τα οποία χαλάνε την αισθητική ενός προσώπου όπως π.χ. άσχημη μύτη, μεγάλα αυτιά, ή έντονες γωνιές προσώπου. Ένα πολύ παχουλό πρόσωπο μπορεί να ξαναγίνει αδύνατο και σφριγηλό ή το αντίθετο ένα αδυνατισμένο πρόσωπο μπορεί να βελτιωθεί.
Ακόμη και σε άτομα προχωρημένης ηλικίας τα αποτελέσματα του ενεργειακού αυτού λίφτινγκ είναι θεαματικά.
Το θαμπό και γερασμένο δέρμα αρχίζει σταδιακά να αλλάζει,  να νεώνει να αποκτά σφριγηλότητα    λάμψη και φρεσκάδα.
Εκτός από το ωραίο νεανικό πρόσωπο το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να αποκτήσει ένα όμορφο σώμα με τέλειες αναλογίες. Με τη διαχείριση της ενέργειας το σώμα μπορεί να απαλλαγεί από τοπικό λίπος, κυτταρίτιδα, ραγάδες και χαλάρωση. Επίσης μπορούν να διορθωθούν προβλήματα που αφορούν το στήθος μειώνοντας ή αυξάνοντας το ανάλογα, με αποτέλεσμα το στήθος να αποκτήσει το ιδανικό μέγεθος και να επιτευχθεί η σύσφιξη και ανόρθωση του.
Σημαντική είναι επίσης η επίτευξη της ανόρθωση των γοφών η οποία χαρίζει θηλυκότητα στην γυναίκα. 
Ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά οι γυναίκες είναι τα χονδρά πόδια, πρόβλημα το οποίο μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί με την συμβολή της ενέργειας.
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στο κεφάλαιο που αφορά τα μαλλιά αφού πολλά άτομα αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως τριχόπτωση και αδύνατα μαλλιά.
Τέτοιες περιπτώσεις έχουν αντιμετωπιστεί με επιτυχία με αποτέλεσμα τα μαλλιά να ξαναφυτρώσουν, να μεγαλώσουν και να γίνουν πυκνά και δυνατά.
Στην περίπτωση ακόμη που κάποιο άτομο θέλει να μακρύνει τα μαλλιά του μπορεί να επιτευχθεί και αυτό με τη βοήθεια της ενέργειας.
Πολλές είναι οι μαρτυρίες ατόμων που βίωσαν τα καταπληκτικά αποτελέσματα της φυσικής αυτής μεθόδου η οποία βοήθησε τα άτομα αυτά να απαλλαγούν από διάφορα προβλήματα που προηγουμένως αντιμετώπιζαν.
Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά και κατανόηση που νιώθω βοηθώντας τους ανθρώπους να βελτιώσουν την εμφάνιση τους , να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση τους και να αγαπήσουν περισσότερο τον εαυτό τους.

Η εξωτερική ομορφιά δεν αρκεί για να είναι κάποιος ευτυχισμένος αν δεν υπάρχει εσωτερική γαλήνη και ηρεμία.


Της Κούλας Γέρου