Εντοπίστηκαν οι σωροί 2 Βρετανών

Εντοπίστηκαν οι σωροί 2 Βρετανών

Δύο Βρετανοί εντοπίστηκαν νεκροί σε διάστημα λίγων ωρών σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην Πάφο. Και στις δύο περιπτώσεις, τα αίτια θανάτου φαίνεται να είναι παθολογικά και η Αστυνομία έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικών ενεργειών.

Στην πρώτη περίπτωση 45χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου εντοπίστηκε από αστυνομικούς νεκρός στο διαμέρισμα του, μετά από σχετική καταγγελία που υπέβαλε ο αδελφός του από τη Βρετανία. Ο τελευταίος επικοινώνησε χθες με την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, αναφέροντας ότι από τα τέλη Φεβρουαρίου δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον αδελφό του στην Πάφο, εκφράζοντας φόβους για την τύχη του, αφού όπως ανέφερε ο αδελφός του πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας.


Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο διαμέρισμα του 45χρονου, όπου και επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς οι φόβοι του αδελφού του. Ο 45χρονος εντοπίστηκε νεκρός, πεσμένος στο έδαφος στο μπάνιο του διαμερίσματος. Από την αυτοψία και τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Την ίδια μέρα, ένας 73χρονος Βρετανός που βρισκόταν με τη σύζυγο του για διακοπές στην Πάφο τις μέρες αυτές, εντοπίστηκε από αυτήν αναίσθητος στο διαμέρισμα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος που διέμεναν. Ο ηλικιωμένος επισκέπτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η σορός του δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις και η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διακριβωθούν μετά τη νεκροτομή, αλλά εκτιμάται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Πηγή: Φιλελεύθερος