Εντοπίστηκε ο οδηγός που σκότωσε την 27χρονη

Εντοπίστηκε ο οδηγός που σκότωσε την 27χρονη

Εντοπίστηκε από την Αστυνομία ο οδηγός που φέρεται να κτύπησε και να εγκατέλειψε την 28χρονη Βουλγάρα Ντανιέλα Μίντοβα σε δρόμο πλησίον του κατασκηνωτικού χώρου στη Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά την διάρκεια εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον 25χρονου κάτοικου Πάφου.


Αυτός συνελήφθη χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ως τεκμήριο, παραλήφθηκε επίσης ελαφρύ φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγείται από τον 25χρονο.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου και τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε γύρω στις 8.50π.μ. το πρωί της 17ης Ιουλίου σε χωμάτινο δρόμο, κοντά σε κατασκηνωτικό χώρο στην επαρχία Πάφου. Το πτώμα εντοπίστηκε από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Μέλη του αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν το πτώμα, το οποίο έφερε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. Η σκηνή αποκλείστηκε και διενεργήθηκαν εξετάσεις από τις οποίες εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει στην 28χρονη, Ντανιέλα Μίντοβα, από την Βουλγαρία, μόνιμο κάτοικο Αραδίππου.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ιατροδικαστής διενήργησε νεκροψία. Σύμφωνα με τα ευρήματα τις νεκροψίας, ο θάνατος της 28χρονης, προήλθε από πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή κάλεσε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες θανάτου της 28χρονης, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου ή τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η 28χρονη πριν μερικά χρόνια είχε κερδίσει σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο βραβείο ομορφιάς σε διαγωνισμό που είχε διοργανώσει Βουλγάρικη εφημερίδα στην Λάρνακα.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)