Εντυπωσιακή η Luz Casal χθες βράδυ – Αποθεώθηκε από τους θεατές (VIDEOS)

Εντυπωσιακή η Luz Casal χθες βράδυ – Αποθεώθηκε από τους θεατές (VIDEOS)

“Ύμνο στον έρωτα” αποτέλεσε η συναυλία που έδωσε χθες βράδυ στο κατάμεστο κάστρο της Κάτω Πάφου η “Ντίβα της Ιβηρικής” , η μούσα του σκηνοθέτη Pedro Almodovar, Luz Casal στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πάφος 2017 και του προγράμματος η Σκηνή που Ταξιδεύει.

“Η Luz Casal παρουσίασε με τη ζεστή αισθαντική φωνή της ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο τω<ν αισθήσεων, έχοντας στο πλευρό της μια ομάδα πέντε βιρτουόζων μουσικών, ερμηνεύοντας τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα μαζί με αγαπημένες μελωδίες μπολερό, ταγκό και φλαμένκο” αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.


Η Luz Casal, με τη μοναδική σκηνική παρουσία, παραμένει η σημαντικότερη ερμηνεύτρια της ισπανόφωνης μουσικής σκηνής με δεκάδες άλμπουμ και εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό της.

Κορυφαία ερμηνεύτρια των μουσικών του κόσμου, μεταφέρει με μεγάλη επιτυχία τη δική της μουσική παράδοση στη διεθνή σκηνή, αποσπώντας πλήθος από διακρίσεις και βραβεία, όπως το περίφημο βραβείο Goya.

Η Casal έχει συνεργαστεί με πολλούς αναγνωρισμένους και σημαντικούς καλλιτέχνες, ενώ δεν παύει να πειραματίζεται με νέα είδη.

Τη μεγάλη ερμηνεύτρια συνόδευσαν στα κρουστά ο Tino Di Geraldo , στο Μπάσο ο Peter Oteo, στο Πιάνο ο Fran Rubio, στην κιθάρα ο Jorge F. Ojea και ο Borja Montenegro.

Πηγή: ΚΥΠΕ