Εξαγγελία Υποψηφιότητας Γιώργου Δημητριάδη

Εξαγγελία Υποψηφιότητας Γιώργου Δημητριάδη

Φίλες και Φίλοι,

Η κρίση των θεσμών στις μέρες μας είναι αδιαμφισβήτητη. Η επιλογή των εκπροσώπων μας στην Βουλή είναι πράξη ευθύνης. Η πολιτική θα πρέπει να συνδεθεί με την εντιμότητα, την ηθική, την γνώση και την ανιδιοτελή προσφορά.


Λαμβάνοντας τα πιο πάνω υπόψη, έχω σήμερα καταθέσει την υποψηφιότητα μου για τις βουλευτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Έχω υπηρετήσει την παράταξη μας σαν πρόεδρος της Πρωτοπορίας Ηνωμένου Βασιλείου, Επαρχιακός Γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ, Αναπληρωτής Επαρχιακός ΔΗΣΥ Πάφου και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου. Πάντα μακριά από παρασκήνιο και περιστασιακές συμμαχίες. Μοναδική μου συμμαχία είναι αυτή με τον κόσμο που βασίζεται στην διαρκή σας στήριξη.

Με την εκλογή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος, δούλεψα από την πρώτη στιγμή για το κοινό καλό, χωρίς να επηρεάζομαι από οποιοδήποτε προσωπικό ή επαγγελματικό κόστος. Δώσαμε αγώνες, όχι από το γραφείο και το διαδίκτυο, αλλά από το δρόμο δίπλα από τους πολίτες και τα πραγματικά προβλήματα.

Η χρονική συγκυρία είναι κρίσιμη. Στο παρελθόν επικράτησε η διαφθορά, η ανομία και η αδικία. Αν δεν αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στο πολιτικό σύστημα, δεν υπάρχει ελπίδα: η κατάρρευση θα είναι αναπόφευκτη.

Υπάρχει όμως άλλος δρόμος για την Κύπρο. Ο δρόμος της πολιτικής των πράξεων και της ηθικής! Γιατί η μεμψιμοιρία δεν μας αρμόζει σαν λαός.

Υπάρχει ελπίδα, μπορούμε να πετύχουμε. Και θα πετύχουμε!

Ζητώ από εσάς την ευκαιρία για να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή των Αντιπροσώπων με εντιμότητα και γνώση. Ζητώ δυνατό μήνυμα:

  • Για ανανέωση της πολιτικής μας, με έντονο το πολιτικό στίγμα της αποφυγής κάθε μορφής λαϊκισμού.
  • Για την εκλογή εκπροσώπων σας που θα δίνουν μάχες για την άρση της κάθε αδικίας.
  • Για μια δυνατή φωνή της Πάφου στο κοινοβούλιο και στον ΔΗΣΥ με σοβαρότητα και γνώση.
  • Αντίδρασης και αντίστασης στην πολιτική των τραπεζών με τις εκποιήσεις, τα αξιόγραφα και τα δάνεια σε ξένο νόμισμα.
  • Για μια κοινωνία της αποδοχής, ενάντια στο ρατσισμό, την ομοφοβία, τον εθνικισμό και το μίσος.

Φίλες και Φίλοι

Έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ την Ελπίδα! Ζητώ την στήριξη και υποστήριξη σας για να υπηρετήσω την Επαρχία μας με πάθος, ήθος και εντιμότητα. Θα ανταποκριθώ με συνέπεια και αξιοπρέπεια στον Δημόσιο Διάλογο.

Γιώργος Δημητριάδης