Επανεξελέγη πρόεδρος της ομοσπονδίας συνδέσμων γονέων σχολείων δημοτικής εκπαίδευσης της Επαρχίας Πάφου ο Χριστόδουλος Δημητρίου

Ο Χριστόδουλος Δημητρίου επανεξελέγηκε στην θέση του προέδρου


της ομοσπονδίας συνδέσμων γονέων σχολείων δημοτικής εκπαίδευσης Πάφου .

Μετά την εκλογή του ο κ Δημητρίου ανέφερε πως πρώτος στόχος του συμβουλίου είναι η προσφορά προς τους μαθητές των κατάλληλων συνθηκών ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το εκπαιδευτικό τους έργο.

Στόχος μας, συνέχισε, ως νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας συνδέσμων γονέων σχολείων δημοτικής εκπαίδευσης Πάφου είναι « η οικονομική , κοινωνική και ψυχολογική στήριξη των παιδιών της δημοτικής εκπαίδευσης ούτως ώστε απρόσκοπτα να συνεχίσουν την μάθηση τους στην εκπαίδευση».

Σύμφωνα με τον κ Δημητρίου θα πρέπει να δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες ούτως ώστε αυτά τα παιδιά να είναι προσηλωμένα στο σκοπό τους.

Πρόσθεσε επίσης πως ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι συνάνθρωποι μας ,οι οποίοι βοηθούν προσφέροντας προγεύματα στα άπορα παιδιά της πόλης της Πάφου, Γεροσκήπου, Έμπας , Κισσόνεργας , και Χλώρακας , αλλά και ο Δήμος Πάφου που πρόσφερε αθλητικές φόρμες στους άπορους μαθητές των 13 δημοτικών της Πάφου.

Ο κ Δημητρίου επανέλαβε πως όσα προβλήματα και αν υπάρχουν , θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να λειτουργήσουν οι σύνδεσμοι γονέων , οι οποίοι ακριβώς αυτή την περίοδο είναι περισσότερο αναγκαίοι από ποτέ.

Ο κ Δημητρίου ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ ανέφερε πως μέσα στο σύνδεσμο έχουν εκλεγεί άτομα από όλη την επαρχία , από την Πόλη Χρυσοχούς, τη Γεροσκήπου, την Τίμη την Αναρίτα, και τα Κονιά. Συγκεκριμένα είπε το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τον ίδιο ως πρόεδρο, τον Ανδρέα Δημοσθένους του Δημοτικού σχολείου Κονιών ως αναπληρωτή πρόεδρο, την Μαρίνα Μικάλη του 5ου δημοτικού σχολείου Μουττάλλου γραμματέα, ταμία την Γεωργία Παπαπέτρου του Α΄δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου, τη Χρίστια Σιέκκη του Β’ δημοτικού σχολείου βοηθό γραμματέα και τέλος τον Ξένιο Ξενοφώντος του δημοτικού σχολείου Κισσόνεργας βοηθό ταμία, καθώς και μέλη.

Ο κ Δημητρίου καταλήγοντας είπε, πως στην επαρχία Πάφου λειτουργούν 43 δημοτικά σχολεία και 1 ειδικό σχολείο της Θεοσκέπαστης.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/