Επεισοδιακή σύλληψη οδηγού “σκνίπα”

Επεισοδιακή σύλληψη οδηγού “σκνίπα”

Ένας 32χρονος στην Πάφο οδηγούσε τα ξημερώματα σήμερα έχοντας πενταπλάσιο του επιτρεπόμενου ορίου αλκοόλ στον οργανισμό του. Δεν έφτανε αυτό όμως, κατά τη διαδικασία του ελέγχου από μέλη της Αστυνομίας, προκάλεσε επεισόδιο και αντιστάθηκε στη σύλληψη του.

Το επεισόδιο διαδραμίσθηκε στις 2.30π.μ., κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, σε δρόμο στην Πάφο. Μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος κάτοικος Πάφου. Προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης, έδειξε 122μg% αντί 22μg%, ενώ στη συνέχεια ο 32χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής για διενέργεια τελικής εξέτασης αλκοόλης.


Όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, θα διωχθεί ποινικά και ότι το αυτοκίνητο του θα έπρεπε να μεταφερθεί για φύλαξη σε Αστυνομικό Σταθμό, ο 32χρονος αντέδρασε φωνάζοντας και προκαλώντας ανησυχία. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της πρόκλησης ανησυχίας και να τεθεί υπό κράτηση.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση, ενώ τον 32χρονο βαρύνουν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, πρόκληση ανησυχίας και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου