Επιτυχημένη η προώθηση της  Τουριστικής Πάφου στην Φινλανδία

Επιτυχημένη η προώθηση της Τουριστικής Πάφου στην Φινλανδία

Πολύ επιτυχημένη αποδείχτηκε η προωθητική ενέργεια σε υπεραγορές της Φινλανδίας αφού έχουν εξυπηρετηθεί εκατοντάδες οικογένειες από το σημεία πληροφόρησης που στήθηκαν γι’ αυτό τον σκοπό.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (Ε.Τ.Α.Π) μέσα στα πλαίσια προβολής της Πάφου και των πτήσεων από Φινλανδία προς Πάφο-Κύπρο, διεξήγαγε τα Σαββατοκύριακα 15-16 Μαρτίου 2013 και 5-6 Απριλίου προώθηση της τουριστικής Πάφου σε 2 μεγάλες υπεραγορές στοχεύοντας πιθανούς επισκέπτες.


Συγκεκριμένα η εν λόγω ενέργεια υλοποιήθηκε με την στήριξη του Κ.Ο.Τ, σε συνεργασία με ξενοδόχους, διοργανωτή ταξιδιών και την γνωστή εταιρεία Κυπριακών και Ελληνικών Προϊόντων FILOS που δραστηριοποιείται στην Φινλανδία

Οι υπεραγορές που επιλέχθηκαν θεωρούνται οι πιο πολυσύχναστες, και μέσα από τα σημεία πληροφόρησης/προώθησης που στηθήκαν, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευθούν Κυπριακό Χαλούμι και να ενημερωθούν για την Πάφο – Κύπρο ως τουριστικό Προορισμό. Για την εν λόγω ενέργεια ετοιμάσθηκε προωθητικό υλικό στην Φινλανδική γλώσσα ενώ μέσα από την προσπάθεια αυτή οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία επίσης να συμμετάσχουν σε σχετικό διαγωνισμό και να κερδίσουν δώρα/δωρεάν διακοπές στην Πάφο.

Παρόμοιες προωθητικές ενέργειες έχουν επίσης προγραμματιστεί και για μεταγενέστερη περίοδο και σε άλλες μεγάλες υπεραγορές της ευρύτερης περιοχής ενώ μέσα από την δράση αυτή η Ε.Τ.Α.Π προσβλέπει στην δημιουργία θετικής εικόνας για την Πάφο και αποτελεσματικότερη προβολή του προορισμού “Πάφος-Κύπρος” στο ευρύ κοινό/πιθανούς επισκέπτες.