Ευτυχώς βρέθηκε σώος ο Μάριος!

Ευτυχώς βρέθηκε σώος ο Μάριος!

Καλά στην υγεία του, αλλά εξαντλημένος από την πολυήμερη παραμονή στο ύπαιθρο εντοπίστηκε πριν από λίγο σε περιοχή του Ακάμα ο 35χρονος Μάριος Κογιόνης, ο οποίος αγνοείτο από τις 27 Οκτωβρίου όταν και εξαφανίσθηκε από την οικία του στη Μαραθούντα της Πάφου.

Τον 35χρονο εντόπισε ομάδα που διενεργούσε έρευνες στον Ακάμα για ανεύρεση του, αποτελούμενη από μέλη της Πολιτικής Άμυνας και συγγενικά του πρόσωπα. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 35χρονος εντοπίσθηκε περιπλανόμενος, σε εμφανή κατάσταση ταλαιπωρίας και αδύναμος, αλλά καλά στην υγεία του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για παροχή των αναγκαίων πρώτων βοηθειών από τους γιατρούς, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία για τις συνθήκες της εξαφάνισης του και της παραμονής του στον Ακάμα όλες αυτές τις ημέρες.


Η ανεύρεση του 35χρονου σήμανε και τη λήξη της μεγάλης επιχείρησης εντοπισμού και διάσωσης του που ήταν σε εξέλιξη στον Ακάμα τις τελευταίες μέρες. Σήμερα οι έρευνες περιλάμβαναν και τη χρήση drones της Αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας.

Πηγή: Φιλελεύθερος