Ευχές για λιγότερο έγκλημα το 2017

Ευχές για λιγότερο έγκλημα το 2017

Λιγότερο έγκλημα και αν είναι δυνατόν καθόλου ευχήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής για την Υπηρεσία του για το 2017, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Χθες, είπε, ήταν η «καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας και του αγιασμού στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου» ενώ, με την ευκαιρία της έλευσης του νέου χρόνου, ο κ. Τσαπής ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, καλή χρονιά και ό,τι καλύτερο στον καθένα, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ για την Κύπρο μας ό,τι καλύτερο.


Ο κ. Τσαπής, επ’ ευκαιρίας επίσης της επίσημης τελετής ανακήρυξης της Πάφου σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στις 28 και 29 Ιανουαρίου, ευχήθηκε ό,τι καλύτερο και να αποδειχθεί, όπως είπε, για ακόμη μια φορά ότι η Πάφος μπορεί και αξίζει να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε αγιασμός. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Θεοχάρης Χριστοδούλου καθώς και αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και μέλη της Δύναμης, τα οποία έκοψαν τη Βασιλόπιτα και αντήλλαξαν ευχές.