Ευχές του δημάρχου Πάφου Σ. Βέργα για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους ο δήμαρχος Πάφου


μέσω ανακοίνωσης του απευθύνει προς τους δημότες της Πάφου και τους πολίτες τις επαρχίας μας τις καλύτερές του ευχές για υγεία, δημιουργικότητα και οικογενειακή ευτυχία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τις άγιες τούτες μέρες, τις μέρες της ελπίδας και της αγάπης, αλλά και των μεγάλων δυσκολιών που προκαλεί η συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση, ο κάθε ένας μας ξεχωριστά και η κοινωνία ως σύνολο, αναφέρει ο κ Βέργας, οφείλει να στρέψει τα μάτια της ψυχής της στον συνάνθρωπο.

Toεξαίσιο άγγελμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, μας δίνει την ευκαιρία της ενδοσκόπησης και της περισυλλογής. Μας παροτρύνει να ανοίξουμε την καρδιά μας και να αγκαλιάσουμε όλους τους συνανθρώπους μας, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις, χωρίς περιορισμούς και όρια.

Μας δίνει επίσης την ευκαιρία της εξωστρέφειας, της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας και της συνεργασίας είπε ο κ Βέργας, και μας καλεί να εκφράσουμε έμπρακτα τον αλτρουισμό, την ευαισθησία και την ψυχική μας ευγένεια σε κάποιους που την έχουν ανάγκη, αλλά και σε εκείνους που απλά βρίσκονται δίπλα μας.

Για το Νέο Έτος εύχομαι, συνεχίζει στην ανακοίνωση του ο δήμαρχος Πάφου, όπως αποτελέσει την απαρχή για τον τερματισμό του δράματος που ζει η πατρίδα μας εδώ και 39 χρόνια, ώστε με ένα ενιαίο σώμα και μία φωνή να αντιμετωπίσει το ευρωπαϊκό της πεπρωμένο δημιουργικά και προς όφελος όλων των νομίμων κατοίκων της, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, στο πλαίσιο μιας σύγχρονης και ευρωπαϊκής λύσης του πολιτικού της προβλήματος.

Ταυτόχρονα, ο Δήμαρχος Πάφου, ανανέωσε την πίστη και την δέσμευσή του σε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη και την επαρχία μας, μέσα από συστηματική και συλλογική προσπάθεια όλων των φορέων και κοινωνικών συνόλων για να ξαναβάλουμε την πόλη μας στην τροχιά της ανάπτυξης και της προκοπής.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/