Η αποδεκατισμένη Πάφος FC γονάτισε τον Απόλλωνα με 3-2!

Η αποδεκατισμένη Πάφος FC γονάτισε τον Απόλλωνα με 3-2!

Η Πάφος επικράτησε του Απόλλωνα με 3-2 σε αγώνα που αφορούσε την 14η αγωνιστική. Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε διακοπεί στο 2ο λεπτό λόγω έλλειψης επαρκούς φωτισμού στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Με δέκα ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Απόλλωνας μετά την αποβολή του Γιαννιώτα.

Ο Απόλλωνας που είχε την κατοχή και τον έλεγχο στα αρχικά στάδια του αγώνα κατάφερε μόλις στο 16ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Μετά από κόντρες, ο Παπουλής βγήκε κερδισμένος και με πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Πάφου για το 0-1.


Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 30΄ με τον Βά να φέρνει τον αγώνα στα ίσια. Ο Μπεσάρα συνεργάστηκε με τον Καμπράλ και ο δεύτερος έδωσε ασίστ στον Βά ο οποίος με πλασέ μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα, νίκησε τον Μόλ για το 1-1.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα και διαμόρφωσαν το 2-2.

Αρχικά ο Απόλλωνας στο 45+1 έκανε το 1-2 με τον Πίττα. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο νεαρός Κύπριος επιθετικός των γαλάζιων έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πέτρου για να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Αμέσως μετά, ήρθε η ισοφάριση για την Πάφο. Μετά απο μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, ο Βά έτρεξε πιο γρήγορα από τον Σελίμοβιτς και με σέντρα από αριστερά προς την αντίπαλη περιοχή, βρήκε τον Καμπράλ ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Μόλ για να κάνει το 2-2 σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάφος κατάφερε να πάρει προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 74′. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Αντωνίου κάνει κοντρόλ και ακολούθως κάνει το πλασέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα για το 3-2.

Μέχρι το τέλος το σκορ δεν άλλαξε και η Παφιακή ομάδα πήρε σπουδαία νίκη που την ανεβάζει στους 23 βαθμούς. Από την άλλη ο Απόλλωνα έμεινε στους 32.

Πηγή: Sigmalive