Η Ελένη Ράντου με το “Μαμά μην τρέχεις” στην Πάφο για δύο μοναδικές παραστάσεις!

Η Ελένη Ράντου με το “Μαμά μην τρέχεις” στην Πάφο για δύο μοναδικές παραστάσεις!

Η πετυχημένη παραγωγή της Ελένης Ράντου «ΜΑΜΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ» που παρουσιάζεται από το Θέατρο Ανεμώνα που εδρεύει στα Λατσιά στη Λευκωσία, θα περιοδεύσει για 2 μοναδικές παραστάσεις στην Πάφο, στο Μαρκίδειο Θέατρο (Τετάρτη 7 Μαρτίου και Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 20:30).

Οι φίλοι από Πάφο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την έξυπνη κωμωδία που εδώ και 1 1/2 μήνα ασφυκτικά γεμίζει το Θέατρο Ανεμώνα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Έχει περιοδεύσει στη Λεμεσό για 4 βράδια, στη Λάρνακα με μεγάλη απήχηση και περιοδεύει μεθαύριο και στο Παραλίμνι με μεγάλη ανταπόκριση.


Η γλυκόπικρη αυτή κωμωδία χαρακτηρίζεται από πολλές στιγμές γνήσιου, έξυπνου και διεισδυτικού χιούμορ, όπως και αυθεντικής συγκίνησης. Ένα έργο που χαρίζει απλόχερα το γέλιο με τις έξυπνες ατάκες αλλά την ίδια στιγμή σου κλείνει το μάτι, σε προκαλεί να αναλογιστείς αν εσύ ο ίδιος ευθύνεσαι για τα αδιέξοδα σου και όχι οι άλλοι, όχι η ίδια η ζωή!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Η Ζωή είναι μητέρα, κόρη, σύζυγος και δασκάλα χορού. Όλα ανατρέπονται όταν ερωτεύεται τον καθηγητή των φυσικομαθηματικών που χτυπάει με το αυτοκίνητο της στο κέντρο της Αθήνας.Εκεί ακριβώς, θυμάται ότι είναι προτίστως “γυναίκα”. Ο έφηβος γιος της, μαθητής Λυκείου, που προσπαθεί να περάσει το μάθημα φυσικής, ψάχνει την ερωτική του ταυτότητα και άθελα του θα αποτελέσει την τρίτη πλευρά του.. τριγώνου!

Ο σύζυγος της Ζωής είναι τροχονόμος στο επάγγελμα, πατέρας και στιχουργός..στην καρδιά! έχει στα σκαριά ένα τραγούδι που το προορίζει για μεγάλο λαϊκό σουξέ.Εν τη αφελεία του, βρίσκει την πηγή της έμπνευσης του στον αντίζηλο του και εραστή της γυναίκας του! Σχηματίζονται έτσι οι άλλες δύο πλευρές του.. τετραγώνου!

Ο νεαρός καθηγητής, ανήσυχο μυαλό που αντιλαμβάνεται τον κόσμο μέσα από τους νόμους της φύσης, θα γίνει άθελά του ο ίδιος το..μήλο της έριδος καθώς μελετά το..μήλο του Νευτωνα!

Στο σπίτι ζει και μια κουφή γιαγιά, η μητέρα της Ζωής, που περνάει τις ώρες της αγκαλιά με το κινητό της τηλέφωνο.Είναι ίσως η μόνη που ακούει την μπόρα που έρχεται! Οι ζωές τους θα συγκρουστούν με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο μέσα σε ένα υπαρξιακό..μποτιλιάρισμα που προκαλεί το μοιραίο τρακάρισμα στο κέντρο της Αθήνας! Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις που ξετυλίγονται με καταιγιστικό ρυθμό, καθιστούν το έργο συναρπαστικό!

ΈΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ με τις έξυπνες ατάκες αλλά την ίδια στιγμή σου κλείνει το μάτι! σε προκαλεί να αναλογιστείς αν εσύ ο ίδιος ευθύνεσαι για τα αδιέξοδα σου και όχι οι άλλοι, όχι η ίδια η ζωή!

  • ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαρία Μιχαήλ, Μαρίνος Ξενοφώντος, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Γιάννα Λευκάτη, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Ελεονώρα Βασιλείου
  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θοδωρής Νικολαίδης
  • ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Μαρίζα Παρτζίλη
  • ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Βασίλης Πετεινάρης
  • Μουσική Επιμέλεια: Θοδωρής Νικολαίδης
  • Χορογραφίες: Αντιγόνη Τασουρή
  • Μακιγιάζ: Γιώτα Τσιολάκκη
  • Φωτογραφία: Παντελής Χατζημηνάς
  • Εκτέλεση Φωτισμού-Ήχου: Έλενα Γιώργαλλου
  • Γραφικά: Θεοδώρα Πέτρου

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΘΟΚ

Χορηγός Επικοινωνίας: ΡΙΚ
Στηρίζουν: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, CONELLE,FRESCO,THOROX
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 70007721

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 15 ετών!