Η «Ελεύθερη Σκέψη» κτίζει την θεατρική της ομάδα

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων


να συμμετάσχουν στην θεατρική ομάδα που δημιουργεί η «Ελεύθερη Σκέψη», που έγινε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Χρίστος Χρίστου, μιλώντας στους συγκεντρωθέντες, εκ μέρους του Δ.Σ του σωματείου που παραβρέθηκε σύσσωμο στην συγκέντρωση, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και ανέπτυξε τους σκοπούς και τους στόχους που το σωματείο θέτει με την δημιουργία της θεατρικής ομάδας.

Πιστεύουμε, είπε, «ότι είναι μια δραστηριότητα που χρειάζεται η πόλη μας και ευελπιστούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε αρκετούς συμπολίτες και συμπολίτισσές μας να εκφραστούν και να δημιουργήσουν. Δεν είναι εύκολη υπόθεση η δημιουργία εκ του μηδενός θεατρικής ομάδας, όμως το Δ.Σ είναι αποφασισμένο να κάνει ότι είναι αναγκαίο για να επιτύχει αυτή η προσπάθεια. Είμαστε σίγουροι ότι το ταλέντο και οι δυνατότητες δεν λείπουν από τα μέλη και τους φίλους του σωματείου. Ας ξεπεράσουμε τη σεμνότητα και ας φανούμε τολμηροί, να δείξουμε ότι μπορούμε και να το κάνουμε πρώτα-πρώτα γιατί μας αρέσει και μας ευχαριστεί».

Ο κ Χρίστου συνεχίζοντας ευχαρίστησε την θεατρολόγο που ανέλαβε τη διδασκαλία και την σκηνοθεσία κ. Ισμήνη Σακελλαροπούλου λέγοντας «Είμαστε σίγουροι, ότι θα δημιουργήσουμε μια αξιόλογη θεατρική ομάδα που θα παραμείνει ενεργή για πολλά χρόνια».

Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται, μίλησε η κ. Σακελλαροπούλου η οποία ευχαρίστησε το σωματείο που της εμπιστεύτηκε την δημιουργία της θεατρικής του ομάδας και ανέπτυξε τους τρόπους δουλειάς της ομάδας και την συλλογικότητα με την οποία θα εργαστεί και που απαιτείται από όλους για να επιτευχθούν οι στόχοι της θεατρικής ομάδας και του σωματείου.

Ακολούθως μίλησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι εκφράζοντας την θέλησή τους να συμμετάσχουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Η δεύτερη συνάντηση των ενδιαφερομένων θα γίνει την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου2013, στις 8.00 μ.μ στα γραφεία της «Ελεύθερης Σκέψης» στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Σ’ αυτή την συνάντηση, καταλήγει η ανακοίνωση, είναι ευπρόσδεκτα και νέα άτομα που θα ενδιαφερθούν για να συμμετάσχουν.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/