Η παράσταση της χρονιάς στην Αθήνα, Supernova στην Πάφο!!!

Η παράσταση της χρονιάς στην Αθήνα, Supernova στην Πάφο!!!

Πέντε νέα παιδιά, απόφοιτοι του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν έχουν φτιάξει την θεατρική ομάδα “ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ”


με την οποία ανέβασαν φέτος, στην θεατρική σκηνή του Φάουστ στην Αθήνα, το πρώτο τους θεατρικό έργο με τίτλο: ΣΟΥΠΕΡΝΟΒΑ. Η παράσταση παίζεται εδώ και τρεις μήνες με μεγάλη επιτυχία, σημειώνοντας πολλά “sold out” Δευτερότριτα.

Απ’ την παράσταση πέρασαν πάρα πολλοί συνάδελφοι και μη όπως ο Θοδωρής Αθερίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκος Μουτσινάς, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κ. Ταλαντούχα παιδιά με όρεξη για υποκριτική σε μια περίοδο που ο πολιτισμός περνάει κρίση. Διθυραμβικές κριτικές σε μια προσπάθεια που αξίζει απλά συγχαρητήρια. Στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο Κώστας Συλβέστρος με ρίζες από την Πάφο που πάντα επισκέπτεται την πόλη του για να συναντήσει συγγενείς και φίλους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ :
Κάπου ανάμεσα στη γέννηση και το θάνατο βρίσκεται η ζωή. Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και η Φωτεινή Αθερίδου, ενώνουν λοιπόν αυτούς τους δύο πόλους της ανθρώπινης ύπαρξης, γράφοντας και σκηνοθετώντας δύο έργα, και δημιουργούν το… SUPERNOVA! Δύο σαραντάλεπτες θεατρικές δημιουργίες, με διαφορετικές ατμόσφαιρες και ξεχωριστό χαρακτήρα η καθεμία, που όμως έχουν κοινό παρανομαστή το χιούμορ! Που ξορκίζει το φόβο και γεμίζει ελπίδα!

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Φωτεινή Αθερίδου (Και μετά; Και μετά;), Βασίλης Μαυρογεωργίου (Dying Sweetly) Παίζουν: Ιωάννης Καπελέρης, Ιωάννης Μπισμπικόπουλος, Κώστας Σιλβέστρος, Γιώργος Φλωράτος, Φωτεινή Αθερίδου, Φωτεινή Μπακλατζίογλου

Τιμή εισιτηρίου: 10ευρώ
Τρίτη 14 Μαϊου στον Πολυχώρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής
“Ωρα: 20:30

Προκρατήστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας λόγο των περιορισμένων θέσεων στο τηλ: 99844668