Η πόλη μας γύρισε σελίδα και δικαιούται να αισιοδοξεί

Η πόλη μας γύρισε σελίδα και δικαιούται να αισιοδοξεί

Τις καλύτερες του ευχές για υγεία, δημιουργικότητα και οικογενειακή ευτυχία απευθύνει προς τους δημότες της Πάφου και τους πολίτες τις επαρχίας με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος με γραπτή του ανακοίνωση.

Τις Άγιες τούτες μέρες, τις μέρες της ελπίδας και της αγάπης, της ειλικρίνειας και της περισυλλογής, ο κ. Φαίδωνος διαβεβαίωσε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου και ο ίδιος θα συνεχίσουν να εργάζονται με ζήλο και αποφασιστικότητα, με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα για μια καλύτερη πόλη, για μια ευημερούσα Πάφο, για μια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης του 2017 που θα μας κάνει όλους υπερήφανους.


Ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε πως τα έργα υποδομής που ήδη ξεκίνησαν και οι συνεχιζόμενες προσπάθειες για ευπρεπισμό και εξωραϊσμό, θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης και θα τονώσουν την οικονομία της, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας και θα αναβαθμίσουν το περιβάλλον μας.

Ταυτόχρονα, δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει και θα εντατικοποιήσει την προσπάθεια για την πλήρη αποκατάσταση της αξιοπιστίας του Δήμου και την οριστική απαλλαγή από τα φαινόμενα σήψης και διαφθοράς.

Βασική επιδίωξη μας είναι να καταστεί ο Δήμος Πάφου πρότυπο χρηστής διοίκησης και παράδειγμα σωστής εξυπηρέτησης του πολίτη, με διάχυτο το πνεύμα της διαφάνειας, της ισονομίας, της ισοπολιτείας και της αποτελεσματικότητας, όπως είπε.

“Ευχή και προσδοκία μας για το νέο έτος είναι επίσης η εξεύρεση μιας σύγχρονης και βιώσιμης λύσης του πολιτικού μας προβλήματος. Μιας λύσης που θα ελευθερώσει και θα επανενώσει τη διχοτομημένη χώρα μας, ώστε με ενιαίο σώμα και με μια φωνή να αντιμετωπίσουμε το κοινό μας πεπρωμένο δημιουργικά και προς όφελος όλων των νομίμων κατοίκων, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων”, κατέληξε ο κ. Φαίδωνος.
ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)