Η RCB Bank Ltd άνοιξε κατάστημα στην Πάφο

Η RCB Bank Ltd άνοιξε κατάστημα στην Πάφο

Η RCB Bank Ltd είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι άνοιξε ακόμα ένα καινούργιο κατάστημα, αυτή την φορά στην Πάφο. Το νέο κατάστημα, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Γρίβα Διγενή στο κέντρο της Πάφου, λειτουργεί ως κομβικό κέντρο για την εξυπηρέτηση τόσο ιδιωτών όσο και εταιρικών πελατών στην εν λόγω επαρχία.

Η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της RCB εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής της Τράπεζας για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην εγχώρια αγορά. Η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος στην Πάφο ανεβάζει τον συνολικό αριθμό καταστημάτων που η RCB διατηρεί στην Κύπρο σε επτά. Σημειώνεται ότι όλα τα καταστήματα της RCB Bank είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα.


Ποια είναι η RCV Bank LTD

Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM). Η τράπεζα διατηρεί καταστήματα σε Λευκωσία,  Λεμεσό, Πάφο και Λουξεμβούργο. Στην Τράπεζα έχουν απονεμηθεί αριθμός Παγκύπριων αλλά διεθνών βραβείων τόσο το 2015, όσο και το 2016.