Θ. Αριστοδήμου: “Είστε Ψεύτης και Εκβιαστής κ. Φαίδωνος” (VIDEO)

Θ. Αριστοδήμου: “Είστε Ψεύτης και Εκβιαστής κ. Φαίδωνος” (VIDEO)

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στις συχνότητες του ΡΙΚ στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι. Ο απερχόμενος Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνος συνέχισε, ως συνήθως, την εκτόξευση κατηγοριών και υπονοούμενων προς τους πάντες και τα πάντα. Εκεί που δεν το περίμενε όμως, ζήτησε και έκανε έκτακτη τηλεφωνική παρέμβαση ο κ. Θεόδωρος Αριστοδήμου ο οποίος στρίμωξε για τα καλά τον κ. Φαίδωνα απαντώντας του με στοιχεία σε όλα όσα τον κατηγορούσε προηγουμένως.

Στην πορεία η συζήτηση άναψε, με τον κ. Αριστοδήμου να παραθέτει στοιχεία και αποδείξεις πως ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Φαίδωνος ψεύδεται συνεχώς, στην προσπάθειά του να πλήξει και να εκβιάσει τους πολιτικούς και μη αντιπάλους του.


Ο κ. Φαίδωνας μη μπορώντας να βρει αντίλογο στα στοιχεία του κ. Αριστοδήμου, ανέσυρε τις υποθέσεις των τραπεζών, κατηγορώντας το συνομιλητή του για, σχεδόν, κάθε συμφορά που έχει συμβεί στη Κύπρο τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο Άκης Χρυσόμηλος, στη συνέχεια, έδωσε ξανά μαθήματα ηθικής και πολιτικής παιδείας. Μιλώντας ήρεμα και εμπεριστατωμένα, ξεμπρόστιασε τις συκοφαντίες του απερχόμενου Δημάρχου (λίστες ντροπής κλπ) και έδωσε τη σκυτάλη στον κόσμο να αποφασίσει τι είδους Δήμαρχο θα ήθελαν να τους εκπροσωπεί στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017.

Δείτε όλη τη συζήτηση στο πιο κάτω video: