Ικανοποιημένος ο ΓΣΚόροιβος από τα αποτελέσματα στους Παγκύπριους Αγώνες Ανδρών – Γυναικών λέει ο Δ. Καλλινίκου

Ικανοποιημένος ο ΓΣΚόροιβος από τα αποτελέσματα στους Παγκύπριους Αγώνες Ανδρών – Γυναικών λέει ο Δ. Καλλινίκου

Ικανοποίηση εξέφρασε ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κοροίβου Δήμος Καλλινίκου


από τα αποτελέσματα που σημείωσαν οι αθλητές του στους 96ους Παγκύπριους Αγώνες Ανδρών και στο 58ο Πρωτάθλημα Γυναικών που διεξήχθη στις 7 με 8 Ιουνίου στο εθνικό στάδιο Λευκωσίας.

Στις γυναίκες είπε στο «Τ» ο κ. Καλλινίκου ο ΓΣΚ με 66 βαθμούς κατέλαβε την 3η θέση ενώ στην τελική βαθμολογία των ανδρών κατέλαβε την 4η θέση με την συγκομιδή στην γενική κατάταξη 70 βαθμών και κατά μία θέση πίσω από τον ΓΣΕ που έλαβε 71 βαθμούς.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλινίκου τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Αγώνων Ανδρών – Γυναικών αποτελεί συνέχεια των καλών επιδόσεων του Γυμναστικού Συλλόγου του Κοροίβου τον περασμένο μήνα στους εφήβους Νεανίδων .

Συγκεκριμένα – όπως είπε- στις γυναίκες η Ραμόνα Παπαϊωάννου εξασφάλισε την 1η θέση στα 100 μέτρα επίσης την 1η θέση στα 200 μέτρα αλλά και την 1η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο κ. Καλλινίκου ανέφερε ακόμη πως η Δήμητρα Κυριακίδου στον προκριματικό των 100 μέτρων με επίδοση 11.80 πέτυχε το όριο για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Αμερική.

Ο ΓΣΚ πρόσθεσε « τους εύχεται καλή επιτυχία στις επόμενες διοργανώσεις, καθώς και σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου που έλαβαν μέρος στους αγώνες».

Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου σημείωσε επίσης, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές για τον επαγγελματισμό την επιμονή και υπομονή που επιδεικνύουν στις καθημερινές προπονήσεις των αθλητών του Συλλόγου.

Ο κ. Καλλινίκου ανέφερε πως η  επόμενη διοργάνωση είναι οι αγώνες κάτω των 17 ετών που θα γίνουν αρχές Ιουλίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στα 100 μέτρα  την 1η θέση εξασφάλισε η Ραμόνα Παπαϊωάννου , και την 4η θέση η Δήμητρα Κυριακίδου.

Στα 100 μέτρα ανδρών την 2η θέση εξασφάλισε ο Ιωάννου Παναγιώτης.

Στα 400 μέτρα γυναικών η Ραφαέλλα Δημητρίου εξασφάλισε την 4η θέση και η Κλείτου Ελισάβετ την 5η θέση.

Στο ύψος ανδρών την 2η θέση εξασφάλισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, την 3η θέση ο Κωνσταντίνου Γιώργος και την 6η θέση ο Περικλής Περικλέους.

Στην σκυταλοδρομία 4Χ100 ο Γυμναστικός Σύλλογος του Κοροίβου εξασφάλισε την 1η θέση , και στην σκυταλοδρομία 4Χ100 ανδρών την 2η θέση .

Επίσης την 2η θέση εξασφάλισε η Ζωή Σταύρου στο τριπλούν.

Στο επί κοντώ ο Χούλου Δημήτρης κατέλαβε την 4η θέση και την 6η θέση ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Στην σφύρα αντρών ο Μωυσής Χαραλάμπους εξασφάλισε την 6η θέση .

Στα 400 μέτρα μετά εμποδίων η Κρυστάλλα Λαζάρου εξασφάλισε την 4η θέση, ενώ στα 400 μέτρα με εμπόδια ανδρών ο Ευριπίδου Μωυσής εξασφάλισε την 5η θέση και ο Βασιλειάδης Χαράλαμπος την 6η θέση.

Στα 800 μέτρα ανδρών ο Στέλιος Αλεξάνδρου εξασφάλισε την 5η θέση , στα 200 μέτρα γυναικών την 1η θέση εξασφάλισε η Ραμόνα Παπαϊωάννου , την 2η θέση η Δήμητρα Κυριακίδου και την 3η θέση η Νεοφυτίδου Κατερίνα .

Στο μήκος γυναικών την 3η θέση εξασφάλισε η Ζωή Σταύρου.

Στο ύψος γυναικών η Κωνσταντίνου Σεργιαλένα εξασφάλισε την 3η θέση και στο ακόντιο αντρών ο Ανδρέας Χριστοδούλου την 4η θέση . Στο μήκος αντρών ο Θεοφίλου Χριστόδουλος εξασφάλισε την 1η θέση, ο Κλεοβούλου Περικλής την 3η θέση και ο Ιωάννου Παναγιώτης την 4η θέση . Τέλος στην σκυταλοδρομία 4Χ100 ο ΓΣΚόροιβος εξασφάλισε την 4η θέση.