Κάμπινγκ Π. Χρυσοχούς: Τελικά δεν ήθελε να τον σκοτώσει;

Κάμπινγκ Π. Χρυσοχούς: Τελικά δεν ήθελε να τον σκοτώσει;

Η κατηγορία της απόπειρας φόνου που τον βάρυνε από το βράδυ της συμπλοκής στον κατασκηνωτικό χώρο Πόλης Χρυσοχούς, μετατράπηκε πλέον σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και σε βαριά σωματική βλάβη.

Αυτό αποφάσισε σήμερα το δικαστήριο για τον 23χρονο από τη Λευκωσία, που κατηγορείτο για απόπειρα φόνου 36χρονου κατασκηνωτή από τη Λάρνακα τα ξημερώματα του δεκαπενταύγουστου του 2017.


Η κατηγορία τροποποιήθηκε στις δύο συγκεκριμένες κατηγορίες και ο 23χρονος ζήτησε νομική αρωγή προκειμένου να απαντήσει στις νέες κατηγορίες που πλέον αντιμετωπίζει. Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για αύριο, προκειμένου να μελετήσει και να τοποθετηθεί επί του αιτήματος.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη μια τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου στον Κατασκηνωτικό Χώρο Πόλης Χρυσοχούς. Θύμα ήταν ένας 36χρονος από τη Λάρνακα, ο οποίος έφερε τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου νοσηλεύθηκε για μερικές μέρες σε σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο ξεκίνησε με την εμπλοκή δύο διαφορετικών ομάδων παραθεριστών, μια από τη Λευκωσία και μια από τη Λάρνακα. Τα μέλη των δύο ομάδων άρχισαν να φιλονικούν και να διαπληκτίζονται εξαιτίας της οχληρίας που προκαλούσε η δυνατή μουσική που είχαν στο χώρο τους κάποιοι εκ των κατασκηνωτών, ενώ φαίνεται ότι τελούσαν και σε κατάσταση μέθης.

Σε κάποια στιγμή εν μέσω των επεισοδίων, ένας από τους κατασκηνωτές που κατάγονται από τη Λευκωσία τραυμάτισε με μαχαίρι τον 36χρονο από τη Λάρνακα. Στο Νοσοκομείο Πάφου όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη, χωρίς να εμπνέει ανησυχία για την ζωή του.

Αμέσως μετά το επεισόδιο, οι κατασκηνωτές από τη Λευκωσία αποχώρησαν από τον κατασκηνωτικό χώρο και η Αστυνομία άρχισε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό τους, για να συλλάβει λίγες μέρες αργότερα τον 23χρονο.

Πηγή: Φιλελεύθερος