Καίτη Κληρίδη: Έκανε “κωλοτούμπα” ο Αβέρωφ!

Καίτη Κληρίδη: Έκανε “κωλοτούμπα” ο Αβέρωφ!

Μιλώντας στο Legal Matters Podcast η Καίτη Κληρίδη κατηγόρησε τον Αβερωφ Νεοφύτου ότι έκανε “κωλοτούμπα” με τις δηλώσεις της. Όπως η ίδια ισχυρίζεται, έστειλε στον πρώην πρόεδρο του ΔΗΣΥ την δήλωση της στο WhatsApp και αυτός την παρότρυνε να την κάνει ανάρτηση στο Facebook.

Η δήλωση αφορούσε τον Νίκο Αναστασιάδη αλλά και την κυβέρνηση του ότι υπήρξε διεφθαρμένη. Στόχος να πλήξει την υποψηφιότητα του νυν ΠτΔ κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.


Ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε δημόσια μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου των εκλογών πως δεν συμφωνεί με αυτές τις δηλώσεις. Για αυτό τον λόγο νοιώθει “ριγμένη” από τον Αβερωφ Νεοφύτου.

Δεν πέτυχα τον στόχο μου, λέει η Καιτη Κληρίδη. Ο στόχος της δημοσίευσης ήταν να μην εκλεγεί ο Νίκος Χριστοδουλίδης γιατί ανήκει στον σκληρό πυρήνα του ΔΗΣΥ που δεν θέλει λύση του Κυπριακού. Η Καίτη Κληρίδη ισχυρίζεται ότι ο Αναστασιάδης δεν είναι ισχυρή προσωπικότητα.

Ουσιαστηκά προσπάθησε να αλλοιώσει το αποτέλεμα των Προεδρικών με την παρέμβαση της, προτιμώντας τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ και όχι τον “σκληροπυρηνικό” Νίκο Χριστοδουλίδη. Κάτι που εντέλει δεν κατάφερε αφού, όπως φάνηκε και από τα τελικά αποτελέσματα της 2ης Κυριακής, δεν έπεισε τον κόσμο του ΔΗΣΥ.

Ολόκληρη η συνέντευξη μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: